Ce nu trebuie sa lipseasca dintr-o locatie HoReCa

Ce nu trebuie sa lipseasca dintr-o locatie HoReCa

O locatie de HoReCa trebuie sa detina toate cele necesare pentru a asigura clientilor un serviciu excelent. Un serviciu corect va asigura locatiei un feedback pozitiv, ceea ce ii va asigura succes.

In primul rand, cel mai important element este vesela. Vesela trebuie sa fie una calitativa, pentru a asigura o rezistenta indelungata. La RoseHome gasiti colectii de vesela confectionate din portelan sau ceramica. Sunt doua materiale foarte durabile, ce prezinta multe avantaje. Fiind obtinute prin arderea la temperaturi inalte, acest lucru le ofera rezistenta la ciobire, spargere si zgariere. Vasele sunt compatibile cu masina de spalat vase, cuptorul clasic sau cel cu microunde si congelatorul. Sunt disponibile colectii de vesela albe sau colorate.


In al doilea rand, tacamurile joaca si ele un rol esential. Alegerea unor tacamuri bune, va asigura faptul ca acestea vor fi schimbate doar dupa o perioada lunga de timp. La noi veti gasi doua tipuri de tacamuri: tacamuri premium si tacamuri standard. Toate tacamurile sunt confectionate din inox de inalta calitate. Exista tacamuri cu textura mata sau lucioasa. Culorile disponibile sunt gri, negru, cupru si gold. Colectiile de tacamuri sunt rezistente la pete si la zgarieturi.

 

Paharele sunt o necesitate in orice locatie HoReCa. Un restaurant are nevoie de pahare apa, pahare bauturi calde, pahare bere, pahare cocktail si spirtoase, pahare vin, pahare desert, sticle si carafe, tiki si mugs. Paharele sunt confectionate din materiale de calitate precum ceramica, inox, email, plastic, policarbonat si sticla. Paharele sunt alese doar de la branduri de top.


Pentru prezentarea si servirea preparatelor culinare intr-un restaurant, aveti nevoie si de alte elemente precum borcane pentru aperitiv, ceaune si platouri din fonta, cosuri de garnituri, hartie cerata, miniaturi de servire, platouri de ardezie, platouri de lemn si tocatoare, sosiere, tavi de servire si vase pentru cuptor.


Ustensilele de bar sunt o necesitate pentru un barman. Pe site-ul nostru veti gasi toate ustensilele necesare: articole de dotare si depozitare pentru bar, consumabile bar, cutite si tocatoare pentru bar, desfacatoare, dispensere bauturi, frapiere, kituri de bar, linguri de bar, masuratori bar, pahare mixing, pahare shaker, picuratoare pourer, pisator muddler, produse de bar pentru gheata, site bar si tavi servire bar.


In categoria sali de evenimente veti gasi restul produselor necesare pentru completarea unei mese: decoratiuni masa, farfurii charger evenimente si lampi de masa.


Categoria bufet si mic dejun detine toate produsele necesare servirii de tip bufet: accesorii set up bufet, boluri si vase pentru bufet, produse pentru bufet rece, capace tavi si platouri, capace tavi si platouri, carucioare debarasare si room service, chafing dish, clesti si ustensile, cosuri bufet, produse pentru desert si patiserie, inaltatoare bufet, platouri bufet, statie cereale si lactate, statie de bauturi si statie de paine.

Veti  gasi si toate produsele necesare servirii cafelei si ceaiului: boluri de zahar, cani bauturi, ceainice, cesti si farfurii, si articole servire lapte.

De asemenea, sunt disponibile si ambalaje pentru livrare si articole igiena si siguranta.

Comentarii