Cosuri paine

Cos paine plastic rotund 20cm WBS1020B 19%
Cos paine plastic rotund 20cm WBS1020B Cosuri paine Stoc: 44
34,45 RON
27,73 RON
Cos paine maro bumbac 14x14x8cm AVARI201 18%
Cos paine maro bumbac 14x14x8cm AVARI201 Cosuri paine Stoc: 20
53,78 RON
43,70 RON
Cos paine negru hartie reciclabila 13x10cm WPB-13BK 19%
Cos paine negru hartie reciclabila 13x10cm WPB-13BK Cosuri paine Stoc: 9
51,26 RON
41,18 RON
Cos paine Genware 22.9 x 6cm PWB-9R 18%
Cos paine Genware 22.9 x 6cm PWB-9R Cosuri paine Stoc: 6
13,45 RON
10,92 RON
Cos paine crem bumbac 14x14x8cm AVARI200 18%
Cos paine crem bumbac 14x14x8cm AVARI200 Cosuri paine Stoc: 4
53,78 RON
43,70 RON
Cos paine bej bumbac 14x14x8cm AVARI202 18%
Cos paine bej bumbac 14x14x8cm AVARI202 Cosuri paine Stoc: 3
53,78 RON
43,70 RON
Cos paine natural 20x6.5 cm T0529.Z
Cos paine natural 20x6.5 cm T0529.Z Cosuri paine Disponibil cu precomanda (14-21 zile)
23,53 RON
Cos paine hartie prespalabila 10x10x12cm 1708296
Cos paine hartie prespalabila 10x10x12cm 1708296 Cosuri paine Disponibil cu precomanda (14-21 zile)
26,89 RON
Cos paine bumbac maro 11x11x15cm AVARI162B
Cos paine bumbac maro 11x11x15cm AVARI162B Cosuri paine Disponibil cu precomanda (14-21 zile)
49,58 RON
Cos paine bumbac bej 11x11x15cm AVARI161B
Cos paine bumbac bej 11x11x15cm AVARI161B Cosuri paine Disponibil cu precomanda (14-21 zile)
51,26 RON

Cosuri pentru servire paine

Nimic nu starneste pofta de mancare mai tare decat mirosul de paine proaspata gata sa fie servita. Cosurile completeaza bufetele in cadrul carora sunt folosite. Aici veti gasi cosuri de paine din material textile, cosuri din metal si cosuri de paine din lemn.

Recomandare utilizare cosuri paine

Se recomanda ca acestea sa fie utilizate pentru produse de patiserie si panificatie. Pot fi utilizate cu hartie cerata, material textil sau tavi gastronomice. Unele pot fi curatate la masina de spalat vase, iar altele manual.

Cutiile si cosurile de paine sunt indispensabile restaurantelor, barurilor, teraselor si puburilor, deoarece acestea ofera un aspect ingrijit al mesei pastrand in acelasi timp calitatea produsului care este servit in ele.