Ladite lemn

Laditele din lemn sunt alegerea potrivita pentru a prezenta si servi condimente, pentru a decora diferite tipuri de bufet, pentru a fi folosite pe post de cos de paine, tavi de servire mic-dejun si multe altele. In ultima vreme au inceput sa devina din ce in ce mai utilizate datorita avantajelor pe care le detin.

Cum se aranjeaza corect preparatele in ladite lemn

Laditele din lemn ofera posibilitatea prezentarii si servirii preparatelor culinare intr-un mod inedit. Tocmai din acest motiv, este foarte important ca aranjarea acestora sa fie ordonata, pentru a putea evidentia tot ceea ce se afla in interiorul laditei.

Avantajele ecologice ale laditelor din lemn

Ladita lemn are foarte multe avantaje printre care protectia ridicata, posibilitatea de reutilizare a acesteia si bineinteles costul mai scazut.

Ladite lemn pentru specificul restaurantului tau

Ladita lemn este potrivita pentru orice locatie de tip HoReCa deoarece ofera un aer rustic mesei pe care este asezata.

Cutiile din lemn sunt construite din lemn de inalta calitate, foarte rezistent, ceea ce le transforma in accesorii perfecte pentru hoteluri, restaurante, baruri, puburi si alte localuri HoReCa.

Pot fi folosite impreuna cu hartia cerata pentru servirea diferitelor tipuri de preparate.

Laditele din lemn aduc un plus de eleganta mesei dumneavoastra, si sunt foarte practice.

Se recomanda spalarea manuala pentru pastrarea in conditii optime si pentru a asigura o durata de utilizare cat mai indelungata.