Prezentare preparate culinare

Efectueaza o noua cautare pentru produse HoReCa

Aceasta categorie cuprinde: borcane aperitiv, ceaune si platouri fonta, cosuri garnituri, articole pentru grill/tacos/nachos/salsa, hartie cerata, miniaturi de servire, platouri de ardezie, platouri de lemn si tocatoare, sosiere, tavi servire si vase pentru cuptor. Produsele pentru servirea mesei trebuie sa fie complete, de la aperitiv pana la desert.

Prezentarea si servirea preparatelor culinare este cea mai importanta etapa din experienta unui client aflat in locatia noastra. Articolele de vesela reprezinta piesa de rezistenta. Brandurile utilizate de noi, RoseHome, realizeaza vesela din cele mai bune materiale(aluminiu, ardezie, ceramica, email, fonta, inox, lemn si melamina) pentru a le acorda toate proprietatile de care au nevoie. Aceste materiale acorda veselei o rezistenta incredibila.

O locatie de succes nu are nevoie doar de ornamente frumoase pe perete. O locatie care doreste sa impresioneze trebuie sa detina o vesela reusita din toate punctele de vedere, deoarece este un punct foarte important.

In ziua de astazi, se pune foarte mult accent pe felul in care arata mancarea pe masa, iar de aceea trebuie sa fim atenti la toate detaliile. Aspectul preparatului culinar stimuleaza pofta de mancare, nimeni nu va fi interesat de un preparat care arata neingrijit. In aceasta categorie veti gasi toate produsele aranjate pe destinatii, alaturi de poze informative pentru a va forma o impresie.

Formele si culorile disponibile sunt multiple, pentru a putea fi compatibile cu orice stil de locatie. Un profesionist va tine intotdeauna cont de faptul ca un client fericit, ii va aduce intotdeauna succesul.

Produse destinate locatiilor HoReCa.