VESELA PORTELAN SI CERAMICA

Efectueaza o noua cautare pentru produse HoReCa

Set farfurii Premium

RoseHome stie ce rol important joaca vesela intr-un restaurant, asa ca a creat o colectie dedicata acestui produs. Aici veti gasi boluri cereale, boluri scoici, boluri supa, cesti si farfurii cafea, farfurii aperitiv, farfurii desert, farfurii fel principal, farfurii peste si salata, platouri servire din portelan, platouri si vase din melamina, seturi de vesela din portelan, sosiere, vase pentru cuptor si vesela emailata.

Importanta alegerii farfuriei potrivite pentru fiecare fel de mancare

Farfuria corecta va evidentia fiecare preparat culinar facandu-l sa arate mult mai gustos.

Toata vesela pe care o veti gasi este selectionata doar de la banduri de top care creeaza cele mai bune produse pentru zonele de HoReCa.

Vesela pentru restaurante- Materialele din care este confectionata vesela de restaurant sunt ceramica, email, inox, lemn, marmura, melamina, otel galvanizat, policarbonat, portelan si sticla.

Cum sunt fabricate farfuriile premium

In functie de materialul farfuriei, procesul de fabricare difera. La farfurii portelan si farfurii ceramica, majoritatea sunt confectionate la masini speciale sau manual, iar apoi sunt calite la cuptor la temperaturi foarte ridicate pentru a le oferi rezistenta. Toate materialele din care sunt fabricate farfuriile sunt de calitate superioara.

Printre avantajele veselei se numara rezistenta crescuta, compatibilitate cu, cuptorul clasic sau cel cu microunde, design inovator si elegant. Paleta de culori este foarte diversificata si armonioasa, potrivita pentru orice stil de locatie: retro, vintage, modern sau altele.

Set farfurii potrivite pentru orice ocazie

La RoseHome poti achizitiona si seturi de farfurii ce pot fi folosite in locatii de HoReCa dar si pentru uz casnic.

Fiecare persoana apreciaza rafinamentul din locatia in care intra. O vesela placuta, luminoasa nu va trece neobservata de ochiul clientilor.

Vesela este potrivita pentru restaurante, baruri, terase si hoteluri.