Farfurii charger evenimente

Farfuriile charger se mai numesc si „farfurii suport”, sau „platou suport”. Acest tip de farfurie este intinsa, cu diametrul de minim 30 cm, si se foloseste ca baza la servirea mesei in cadrul evenimentelor formale, ca si dineuri, nunti, botezuri, aniversari si multe altele.

De regula, farfuria suport nu trebuie sa intre in contact direct cu mancarea. Mancarea se aseaza in farfurie sau bol deasupra farfuriei charger.

Farfuria charger este un element ce nu trebuie sa lipseasca de pe nicio masa, deoarece ofera eleganta si creaza un mediu unic si placut.

Pe langa aspectul special pe care il da farfuria suport, aceasta protejeaza si fata de masa de posibile murdarii, deoarece farfuria poate fi inlocuita foarte usor si rapid.

Farfuriile suport  sunt disponibile in mai multe dimensiuni ( minim 30 cm ), culori si modele. Farfuria suport trebuie aleasa in functie de design-ul locatiei. Materialele din care sunt confectionate farfuriile charger sunt: sticla, metal cromat, portelan, inox, melamina, polipropilena etc.

 Materialul potrivit pentru o farfurie suport trebuie sa fie sigur, netoxic in contact cu mancarea. Sa fie un material de inalta calitate, rezistent la zgarieturi sau ciobire. Printre cele mai sigure materiale sunt portelanul si sticla.

Farfuriile charger trebuie sa se potriveasca, cu restul veselei, design-ul locatiei si decoratiunile de pe masa.

Mai sus veti gasi o gama variata de modele farfurii suport.