Setare masa restaurant

Efectueaza o noua cautare pentru produse HoReCa

Aici veti gasi produse pentru setarea mesei de restaurant: accesorii masa, cosuri de paine, etichete si display, ladite de lemn, ladite oliviere, oliviere ulei si otet, rasnite si solnite, suporturi tacamuri. Dupa cum bine stim, setarea mesei de restaurant nu este doar o sarcina, ci o intreaga arta.

Setarea mesei de restaurant este un proces foarte important care trebuie respectat de la cap la coada pentru a obtine efectele dorite, adica feedback-uri pozitive.

Produsele adaugate pe masa pe langa vesela, trebuie sa fie in armonie cu farfuriile, paharele si restul. Noi am ales cele mai potrivite articole pentru setarea mesei de restaurant doar de la brand-uri de renume.

Articolele noastre sunt confectionate doar din materiale de inalta calitate, precum lemn, otel, inox, polipropilena, sticla si otel galvanizat. Aceste materiale le asigura produselor o multitudine de beneficii, printre care cel mai important fiind durabilitatea.

O masa care exprima faptul ca s-a tinut cont pana si de cel mai mic detaliu atunci cand a fost aranjata, va atrage intotdeauna laude de la clienti. Acest lucru aduce succes locatiei.

 La fiecare produs exista o poza atasata care va permite sa va formati o idee despre cum arata respectivul produs pe masa. Articolele sunt disponibile pe mai multe culori si modele, pentru a fi compatibile cu orice tip de locatie: retro, vintage si multe altele.

Aceste produse pentru setarea mesei de restaurant sunt dedicate industriei HoReCa: hoteluri, terase, baruri, restaurante si puburi, dar si pentru uz casnic datorita rezistentei si utilitatii de care dau dovada.