Statie de bauturi

Efectueaza o noua cautare pentru produse HoReCa

Categoria „Statie de bauturi” contine dispensere bauturi, pahare apa, statie cafea si sticle carafe.

In prima sectiune veti gasi dispensere de bauturi confectionate din inox, otel, otel galvanizat si sticla. Aceste produse sunt potrivite pentru prezentarea si servirea bauturilor racoritoare. Dispenserele sunt foarte practice  si pot fi utilizate pentru o gama larga de bauturi, fiind prevazute cu un robinet care permite autoservirea.

Paharele de apa pot fi folosite pentru diferite tipuri de bauturi precum apa, suc si cocktail-uri. Datorita design-ului, ele se adapteaza usor in locatiile HoReCa. Aceste pahare sunt confectionate din ceramica si sticla de calitate inalta, ce le asigura durabilitatea si rezistenta. Curatarea acestora se poate realiza la masina de spalat vase.

Zona de cafea a unui bufet este printre cele mai importante. La statie de cafea gasiti termosuri si dispensere vacuum. Bufetul trebuie sa fie dotat cu tot ce este necesar pentru a asigura un serviciu excelent. Vasele pentru servirea cafelei se pot folosi si pentru a servi alte bauturi fierbinti precum ceaiul sau apa. Dispenserele si vasele termorezistente sunt prevazute cu un sistem special ce ajuta la mentinerea calda a bauturilor. Vasele necesita spalarea manuala.