Colectii Tacamuri Standard

Efectueaza o noua cautare pentru produse HoReCa

Mai sus veti gasi colectiile de tacamuri standard pentru locatiile de HoReCa. Tacamurile sunt un element important pe masa unui restaurant, acestea pot schimba cu adevarat aspectul.

Colectiile de tacamurile standard sunt Autograph, Denver, Drop, Elegance, Elite, Facet, Flair, Genware Baguette, Genware Dubbary, Genware Florence, Genware Millenium, Genware Old English, Genware Slim, Genware Square, Genware Teardrop, Global si Virtue.

Culoarea tuturor tacamurilor este gri, fiind astfel compatibile cu orice tip de vesela, colorata sau alba. Fiecare colectie contine elemente de baza: furculita, cutit, lingura si lingurita cafea/ceai, plus tacamuri desert sau lingura supa.

Tacamurile sunt confectionate din inox 18/10, 14/4, 18/0, foarte rezistente datorita materialului. Colectiile au o rezistenta sporita la pete si la zgarieturi, un avantaj foarte important.

Tacamurile au un design robust datorita greutatii si dimensiunilor generoase pe care le detin. Textura lucioasa a tacamurilor este redata de inox. Tacamurile pot fi curatate dupa utilizare la masinile de spalat vase fara a fi afectate.

Experientele gastronomice vor fi mult mai reusite cu tacamurile standard de la RoseHome, datorita proprietatilor utile si esteticii. Design-ul inovator al acestora va impresiona clientii.

Aceste colectii de tacamuri standard reprezinta solutia potrivita pentru folosirea de zi cu zi in industria HoReCa datorita beneficiilor pe care le prezinta. Raportul calitate-pret este excelent.

Ideale pentru hoteluri, restaurante, baruri, puburi, sali de evenimente, locatii tip catering, dar si pentru uz casnic. Pot fi oferite ca si cadou de casa noua.