Pahare

Efectueaza o noua cautare pentru produse HoReCa

Orice locatie HoReCa are nevoie de niste elemente esentiale. Printre aceste elemente se numara paharele, deoarece au rolul de a evidentia bauturile, starnind pofta si oferind o experienta de succes.La RoseHome sunt disponibile pahare restaurant de mai multe tipuri: pahare apa, pahare bauturi calde, pahare cocktail si spritoase, pahare desert, pahare policarbonat, pahare vin, sticle si carafe, tiki si mugs, colectii pahare.

Importanta paharelor pentru fiecare bautura

Este foarte important ca fiecare bautura sa se serveasca intr-un pahar special pentru a oferi o experienta corecta din toate punctele de vedere.

Paharele oferite de RoseHome sunt atent selectionate doar de la branduri de top care isi doresc sa ofere cele mai bune servicii clientilor sai.

Materialele din care sunt facute paharele 

Ceramica, inox, email, plastic, policarbonat si sticla. Acestea ofera paharelor durabilitate sporita facandu-le alegerea perfecta pentru locatiile de HoReCa, inclusiv cele cu trafic intens.

Paleta de culori este una deosebita, culori vii sau neutre, care sa se potriveasca in functie de stilul locatiei dumneavoastra. Veti gasi atat pahare de restaurant transparente, cat si colorate. Atunci cand alegeti paharele trebuie sa tineti cont de stilul locatiei, vesela, decoratiuni etc.

Paharele joaca un rol foarte important intr-un restaurant, deoarece pot schimba cu adevarat imaginea pe care o are o locatie. Avantajele paharelor noastre este faptul ca sunt rezistente datorita modului de creare.

Formele, modelele si dimensiunile sunt la alegerea dumneavoastra, deoarece avem o gama foarte variata. Textura lucioasa sau mata, forma conica sau rotunda, toate aceste aspecte sunt alegerea dumneavostra!

Spor la cumparaturi!