RESTAURANT

Efectueaza o noua cautare pentru produse HoReCa

La sectiunea de restaurant se regasesc 5 categorii de produse, articole dotare restaurant: pahare, prezentare preparate culinare, setare masa restaurant, tacamuri si vesela.

Produsele sunt de la diferite branduri de top, confectionate doar din materiale de calitate superioara si concepute pentru gusturile fiecaruia. Este foarte important ca locatiile HoReCa sa fie dotate cu cele mai bune piese pentru a obtine intotdeauna succesul mult dorit.

Un restaurant are nevoie de multe „ustensile” pentru a functiona corect. In aceasta sectiune RoseHome v-a pus la dispozitie tot ceea ce este necesar pentru a alcatui o masa completa de la aperitiv pana la desert. Dimensiunile, culorile si formele sunt disponibile in foarte multe variante, pentru a fi pe gustul tuturor.

O locatie corecta va impresiona intotdeauna prin cele mai frumoase piese de vesela, care sa incante clientii prin rafinament si eleganta.

Sectiunea de pahare cuprinde cele mai frumoase modele, potrivite pentru orice tip de destinatie.

La prezentare preparate culinare, veti gasi tot ceea ce este nevoie pentru cele mai reusite mese care sa creeze o imagine de neuitat.

Setarea mesei de restaurant include toate accesoriile necesare pentru a realiza o masa completa din toate punctele de vedere.

La tacamuri, exista posibilitatea de a cumpara seturi, tacamuri premium, tacamuri standard sau tacamuri steak/pizza, in functie de nevoi si preferinte.

La categoria de vesela, este o multitudine foarte variata de piese, boluri, cesti, farfurii, platouri, sosiere si multe altele.

Un strop de bun-gust va fi intotdeauna apreciat si tinut minte de catre vizitatorii locatiilor HoReCa. O imagine de neuitat se caracterizeaza prin finete, eleganta si stralucire!

Pe site-ul RoseHome veti gasi intotdeauna piese ce sunt in trend, ultimele noutati in materie de vesela de restaurant. Aceste piese nu trebuie sa lipseasca din nicio locatie HoReCa datorita numeroaselor avantaje pe care le detin.

Alaturi de informatiile despre produse, veti gasi si niste poze orientative care ar putea sa va inspire si sa va ofere posibilitati de a combina produse intre ele.

Va dorim spor in alegerea produselor de vesela potrivite pentru locatia dumneavoastra!