COLECTII

Efectueaza o noua cautare pentru produse HoReCa

Aceasta categorie cuprinde colectii vesela restaurant si colectii tacamuri restaurant. Colectiile de tacamuri sunt premium sau standard, iar vesela cuprinde portelan si ceramica alba sau portelan si ceramica colorata.

O locatie respectabila trebuie sa detina tacamuri si vesela de calitate. Impresia pe care o lasa aceste doua produse este foarte importanta. O locatie respectabila va prezenta intotdeauna tacamuri si vesela de calitate, de bun gust.

Este foarte important ca mancarea sa fie prezentata si servita corect. Acest lucru inseamna ca farfuria, bolul sau platoul sa fie bune atat din punct de vedere estetic, cat si calitativ. Combinatia culorilor este necesara pentru a crea o armonie pe masa. Un fel de mancare asezat in farfuria potrivita, va arata cu totul diferit. Spre exemplu, o portie gustoasa de scoici servita intr-un bol special pentru aceasta destinatie de o culoare placuta, va ramane cu siguranta in amintirea unei persoane.

Tacamurile joaca un rol fundamental de baza intr-o locatie HoReCa. Tacamurile alese de noi vor da impresia de o locatie ingrijita, care se respecta atat pe ea, cat si clientii sai. 

Datorita multitudinii de colectii pe care le veti gasi, se pot face o multime de combinatii interesante intre produse.

Fiecare persoana apreciaza rafinamentul din locatia in care intra. O vesela placuta, luminoasa si aratoasa nu va trece neobservata de ochiul clientilor. Impresia pe care un local o da consumatorului este necesara pentru a avea succes. Acestia vor fi incantati si vor reveni datorita experientei placute pe care au avut-o.

Vesela si tacamurile de la RoseHome sunt selectionate doar de la branduri de top, care creaza niste capodobere in materie de produse HoReCa. Sunt confectionate doar din materiale de calitate superioara, pentru a beneficia de foarte multe avantaje. Acestea au o durabilitate sporita si sunt foarte placute vizual.

Atat bucatarii, cat si clientii se vor bucura de privilegiile pe care le detin tacamurile si vesela de pe site-ul RoseHome.

Va invitam sa alegeti seturile de tacamuri sau vesela care se potrivesc atat locatiei dumneavoastra, cat si preferintelor dumneavoastra.