BUFET SI MIC DEJUN

Efectueaza o noua cautare pentru produse HoReCa

O servire tip bufet inseamna ca preparatele culinare sunt expuse, iar oamenii se servesc singuri. Din acest motiv, bufetul trebuie sa fie cat mai atragator.

Categoria de bufet si mic dejun este important sa fie dotata cu toate produsele necesare pentru o buna functionalitate.

Mai sus veti gasi toate produsele de care aveti nevoie pentru ca sectiunea de bufet si mic dejun din locatia dumneavoastra sa fie completa: accesorii set up bufet, boluri si  vase bufet, articole bufet rece, capace tavi si platouri, carucioare debarasare si room service, chafing dish, clesti si ustensile, cosuri bufet, produse pentru desert si patiserie, gastronom gn, inaltatoare bufet, platouri bufet, statie cereale si lactate, statie de bauturi si statie de paine.

Un bufet trebuie sa detina produse de calitate, rezistente, datorita traficului intens de oameni care il vor utilizare. RoseHome a tinut cont de acest lucru si a selectat articole pentru bufet doar de la brand-uri de renume.

Un bufet poate fi aranjat foarte frumos cu articole calitative, deoarece este foarte importanta imaginea.

O locatie HoReCa ce gazduieste bufetul, micul dejun trebuie sa fie echipat cu cele mai bune produse, special concepute pentru acest tip de servire deoarece numarul clientilor este foarte mare.

Materialele din care sunt confectionate produsele de bufet si mic dejun sunt: aluminiu, ardezie, bambus, ceramica, cristal, hartie, inox, lemn si melamina. Aceste materiale sunt de calitate superioara si asigura durabilitate sporita.

Paleta de culori este variata si va acorda un plus de frumusete spatiului. Printre culorile accesoriilor se numara alb, albastru, cupru, gri, maro, nature si negru.

Formele produselor sunt foarte interesante, acestea fiind conic, dreptunghiular, oval, patrat, rotund si triunghiular. Formele creeaza unicacitate si diversitate.

Datorita produselor oferite de RoseHome, veti detine un bufet organizat deoarece detinem spatii de depozitare foarte utile, precum ladite tacamuri, cutii speciale si multe altele.

Va invitam sa vizionati produsele pe care le avem si sa le alegeti pe cele potrivite locatiei dumneavoastra!