IGIENA SI SIGURANTA

Produsele pentru siguranta locatiei HoReCa au o importanta capitala pentru aceasta industrie si nu numai. Sanatatea este intotdeauna pe primul loc, iar de aceea trebuie sa avem foarte mare grija. Atentia privind igiena alimentara poate contribui la evitarea riscurilor biologice legate de bacterii, virusuri, paraziti si prioni.

Domeniul de preparare si servirea alimentelor este cel care presupune cea mai mare rigoare a igienei. De aceea, o igiena corecta este reglementata de o serie de prevederi in conformitate cu standardele U.E.

Categoria cuprinde standuri plus dispensere automate de igienizare care in contextul emidemiologic actual sunt perfecte pentru preventia imbolnavirilor cu coronavirus. Regasim de asemenea, cutii termoizolante pentru transportul in conditii de maxima securitate a preparatelor culinare.

Respectiv, pentru spatiile de productie, categoria cuprinde materialele de protectie necesare pentru desfasurarea activitatior de catering. In plus, regasim aici trusa sanitara, kit reincarcare trusa sanitara, trusa kit pentru arsuri respectiv paturi anti-foc, indispensabile pentru desfasurarea in bune conditii a activitatilor de productie in bucatarii, patiserii sau orice locatii de tip catering.

De asemenea, veti gasi detergenti si dezinfectanti avizati de Ministerul Sanatatii, recomandati pentru folosirea in hoteluri, restaurante, baruri, puburi, terase, locatii catering. Pot fi folositi de asemenea institutii publice, scoli, gradinite, spatii comerciale, spatii de birouri.

Avem si solutii pentru curatarea avansata in caz de epidemie a receptiilor si spatiilor de acces in hoteluri si restaurante, a spatiilor de productie respectiv a toaletelor publice.

Panoul separator pentru restaurante, cafenele, bistro si terase este un element util, din PVC transparent care reduce riscurile de contaminare si ajuta la delimitarea spatiilor de servire conform normelor de igiena in vigoare. Foarte usor de montat si mobil, pentru a putea fi pozitionat in functie de necesitate. Este disponibil in 2 modele print.

Este important ca atat clientii, cat si personalul unei locatii de catering sa fie protejati de orice risc, si sa se simta in siguranta.

Pentru o buna functionare a localului, trebuie respectate toate masurile de preventie impotriva riscurilor de imbolnavire de orice tip, iar noi va punem la dispozitie absolut toate produsele necesare pentru siguranta unei locatii HoReCa.