USTENSILE DE BAR

Efectueaza o noua cautare pentru produse HoReCa

Aici veti gasi produse pentru bar. Acestea sunt indispensabile unei locatii, iar de aceea trebuie sa fie de calitate superioara.
Ustensilele de bar pe care le veti gasi aici sunt: consumabile bar, cutite si tocatoare bar , desfacatoare, dispensere bauturi, articole dotare si depozitare bar, frapiere, kituri bar, linguri bar, masuratori bar, pahare mixing, pahare shaker, ustensile pentru gheata, picuratori pourer, pisatoare muddler si site bar.
Este foarte important ca zona de bar sa fie dotata asa cum trebuie pentru a obtine servicii de calitate, asa cum ne dorim cu totii.

Imaginea barului reprezinta piesa ce completeaza cadrul unei mese nemaipomenite. Un cocktail, o limonada sau un pahar de vin savuros au nevoie de accesoriile potrivite pentru a fi servite corect. Amintirea unui pahar delicios va ramane in mintea unei persoane foarte multa vreme, si cu siguranta va reveni si pentru alte amintiri placute.

Toate produsele noastre sunt de calitate superioara de la branduri de top care au imbinat utilul cu placutul, pentru a obtine cele mai bune rezultate in materie de ustensile de bar. Avem o gama variata, cu aparatura pentru bar potrivita pentru orice locatie: retro, vintage, moderna si multe altele.

Meseria de bartender nu este una usoara, iar pentru a face lucrurile cat mai bine, ei au nevoie de cele mai bune accesorii pentru bar. Asta inseamna ustensile foarte calitative, pe care le gasiti pe site-ul nostru.
Aparatura de bar este utilizata zilnic la foc automat, iar de accea noi va punem la dispozitie produse care sa reziste si sa impresioneze din toate punctele de vedere.  Am ales doar branduri de renume care creeaza produsele cu grija si atentie, pentru a atinge intotdeauna rezultate maxime.
Materialele ustensilelor de bar pot fi: acril, aluminiu, hartie, inox, marmura, otel, otel galvanizat, plastic, policarbonat, pps, sticla sau textil.
De asemenea, produsele au diferite dimensiuni, volum, culori, forme si dimensiuni. Textura accesoriilor pentru bar poate fi mata sau lucioasa, in functie de preferinte.
Ustensilele de bar sunt destinate barurilor, hotelurilor, teraselor, cafenelelor intens tranzitate in care se servesc bauturi alcoolice si non-alcoolice.