SALI EVENIMENTE

Efectueaza o noua cautare pentru produse HoReCa

Categoria „Sali de evenimente” cuprinde articole sali de evenimente si are 6 sectiuni: decoratiuni masa, pahare apa, pahare cocktail si spirtoase, pahare vin, colectii vesela portelan si ceramica alba si tacamuri.

Fiecare element asezat pe masa are rolul sau. O masa aranjata si sectionata asa cum trebuie va avea intotdeauna succes. Secretul este ca toate articolele sa fie alese corect.

Pentru o masa completa este nevoie de vesela, tacamuri, pahare si bineinteles, decoratiunile speciale pentru a infrumuseta masa.

Organizarea unui eveniment necesita niste pasi ce trebuie urmariti intocmai. Noi v-am sectionat toate produsele necesare in aceasta categorie, pentru a nu va lipsi nimic si pentru a va asigura o experienta incredibila.

Paharele pe care le veti gasi aici sunt confectionate din ceramica, sticla, inox, si sunt garantat foarte rezistente si perfecte pentru locatiile de HoReCa.

Decoratiunile de masa sunt confectionate din lemn, otel, portelan sau sticla. In aceasta sectiune veti gasi plachete tematice, caseta, fructiera, vaza flori, set mini sevalet, suporturi pentru lumanare si multe alte decoratiuni foarte interesante.

Vesela pe care am ales-o este fabricata din portelan si ceramica alba, special pentru evenimente.

Tacamurile noastre sunt premiun, standard sau steak/pizza in functie de nevoile dumneavoastra.

In functie de tiparul pe care il doresti pentru locatia ta, retro, modern, vintage, rustic, aici vei gasi produsele potrivite.

Produsele oferite de noi sunt rezistente,  create doar din materiale de calitate superioara care le asigura durabilitate sporita.

Paharele, vesela si tacamurile sunt compatibile cu masinile industriale de spalat vase, un beneficiu important in domeniul de HoReCa. Vesela a fost calita la temperaturi ridicate in cuptor,  si a obtinut un strat de protectie rezistent la ciobire, zgariere, pete de culoare sau de miros si impermeabil .

Brand-urile de top pe care le-am ales sunt GenWare, Seltmann, Serax, TableCraft, Tognana si Vista Alegre. Acestia s-au asigurat ca produsele lor sunt de cea mai buna calitate si le-au facut niste teste inainte de a le scoate pe piata.

Va invitam sa alegeti produsele potrivite nevoilor dumneavoastra si va dorim mult succes in amenajarea locatiilor!