Ce nu trebuie sa lipseasca dintr-un bar

Ce nu trebuie sa lipseasca dintr-un bar

Atunci cand vorbim despre un bar, ne gandim la decor, sa fie unul cat mai placut, la angajati, sa fie priceputi pentru a oferi cele mai bune servicii, si nu in ultimul rand, la ustensilele de bar. Daca sunteti interesati de a deschide un bar nou, sau doar de a va „realimenta” echipamentul, in acest articol veti gasi tot ce aveti nevoie.

USTENSILE de care aveti nevoie- Mai jos veti gasi o lista cu toate ustensilele necesare pentru un bar.

In primul rand, aveti nevoie de articole de dotare si depozitare pentru bar. Aici veti gasi dispenser decor bar(cu 4,5 sau 6 compartimente), seturi store and pour quart(seturi cu elemente de depozitare in care se toarna bauturi pentru momente aglomerate), barmat, tavi scurgere plus alte elemente de depozitare.

Consumabilele pentru bar sunt paiele. Exista o gama larga de variante, colorate sau albe/negre.

Cutitele si tocatoarele pentru bar sunt indispensabile. Exista mai multe modele, cu zimti, cu furca, universal etc.

Dispenserele sunt asemanatoare unor butoiase prevazute cu robinet. Pot fi fabricate din inox, sticla sau otel.

La categoria de frapiere veti gasi o multitudine de modele, fabricate din acril, aluminiu, inox, marmura, metal, sau otel. Frapierele sunt foarte importante, deoarece completeaza imaginea unui local.

La RoseHome gasiti mai multe variante de kituri de bar, formate din 7, 11, 12, 17, 18 sau 22 piese. Acestea pot contine un shaker, o sticla, lingura, masuratoare, picuratoare, sita mare si mica, filtru, pisator si geanta pentru depozitare.

Lingurile de bar sunt niste tacamuri lungi, foarte utile si practice pentru barmani, deoarece ajuta la prepararea bauturilor.

La masuratorile de bar regasim jiggerele si paharele Thimble. Un barman are nevoie de aceste masuratori pentru a crea cele mai reusite bauturi.

Paharele mixing se folosesc pentru a amesteca bauturile prin metoda „stirr”. Acestea au un cioc accentuat pentru a usura turnarile. Datorita volumului paharului, pot fi pregatite doua bauturi odata pentru a economisi timp.

Paharele shaker sunt folosite pentru a amesteca bauturilor prin agitare. Acestea sunt de mai multe tipuri: Boston, Shaker, Cobbler Shaker si Parisian Shaker.

Picuratoarele pourer sunt un accesoriu ce se foloseste pentru a doza cu precizie lichidele. Au si niste lame, pentru a ajuta procesul.

Pisatoarele muddler sunt un accesoriu ce se foloseste la pisarea fructelor sau plantelor in diferite cocktail-uri.

 

Cu ajutorul sitelor pentru bar, se strecoara anumite bauturi, spre exemplu zatul de cafea care nu trebuie sa ajunga in bautura.

De asemenea, veti gasi si desfacatoare, tirbusoane, produse de bar pentru gheata si tavi bar.

La fel de importante pentru un bar sunt paharele. La RoseHome gasiti o gama larga de pahare, impartite pe categorii: pahare apapahare bauturi caldepahare berepahare cocktail si spirtoasepahare desertpahare policarbonatpahare vinsticle si carafe, si tiki and mugs. Toate produsele noastre sunt de calitate superioara, doar de la branduri de top.


Comentarii