Servirea preparatelor culinare din peste

Servirea preparatelor culinare din peste

Sezonul cald este o zona favorabila pentru HoReCa, deoarece foarte multe persoane aleg sa isi petreaca timpul liber la o terasa pentru a manca sau a bea ceva. Printre cele mai cunoscute preparate culinare servite pe timpul verii sunt salatele, fructele de mare si preparatele din peste.

 

Servirea aperitivelor pe baza de peste- Aperitivele din peste trebuie sa fie servite pe farfuriile speciale cu aceasta destinatie, ce se regasesc in fiecare colectie. Printre aperitive se pot numara salata mexicana de ton cu avocado, terina cu somon, barcute de castraveti cu salata de ton si surimi, rulada cu pate de ton, salata de somon afumat etc.

Servirea preparatelor din peste- Alegerea farfuriei speciale pentru preparatul din peste se alege in functie de preparatul culinar servit. Mai jos veti gasi cateva recomandari de colectii vesela de la noi. Toate colectiile sunt foarte rezistente si evidentiaza preparatele culinare.

Servirea scoicilor in mod corect- Unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie sa tinem cont atunci servim scoici in locatia noastra este faptul ca vasul trebuie sa fie suficient de mare. La RoseHome veti gasi o multime de vase bol scoici.

Servirea acestora este un punct foarte important, deoarece prima impresie este creata de aspectul mancarii. In acest mod si gustul mancarii poate parea mai atractiv.

La RoseHome avem vasele asezate in categorii în functie de destinatia acestora. Sunt disponibile farfurii paste si salata, boluri scoici si multe altele. Acestea sunt confectionate doar din materiale de calitate premium, de la branduri de top. Printre beneficiile vaselor se numara rezistenta, compatibilitatea cu masina de spalat vase.

Accesorii pentru servire- Servirea preparatelor din peste trebuie sa fie ca la carte, fiind atat de apreciat de toata lumea. De asemenea, pentru servirea pestelui este nevoie si de alte vase, cum ar fii sosierele sau vasele pentru garnituri. 

Va recomandam colectia Tognana Fish. Este special conceputa pentru servirea pestelui si preparatelor din peste. Materialul din care este confectionata este portelan de inalta calitate. Datorita albului imaculat, farfuriile de restaurant vor scoate in evidenta mancarea. Forma farfuriei penrtu peste este una deosebita, reprezentand ceea ce urmeaza a fi servit.

Comentarii