Servirea preparatelor culinare din peste

Servirea preparatelor culinare din peste

Sezonul cald este o zona favorabila pentru HoReCa, deoarece foarte multe persoane aleg sa isi petreaca timpul liber la o terasa pentru a manca sau a bea ceva. Printre cele mai cunoscute preparate culinare servite pe timpul verii sunt salatele, fructele de mare si preparatele din peste.

 

Servirea acestora este un punct foarte important, deoarece prima impresie este creata de aspectul mancarii. In acest mod si gustul mancarii poate parea mai atractiv.

La RoseHome avem vasele asezate in categorii în functie de destinatia acestora. Sunt disponibile farfurii paste si salata, boluri scoici si multe altele. Acestea sunt confectionate doar din materiale de calitate premium, de la branduri de top. Printre beneficiile vaselor se numara rezistenta, compatibilitatea cu masina de spalat vase.

Servirea preparatelor din peste trebuie sa fie ca la carte, fiind atat de apreciat de toata lumea. De asemenea, pentru servirea pestelui este nevoie si de alte vase, cum ar fii sosierele sau vasele pentru garnituri. 

Va recomandam colectia Tognana Fish. Este special conceputa pentru servirea pestelui si preparatelor din peste. Materialul din care este confectionata este portelan de inalta calitate. Datorita albului imaculat, farfuriile de restaurant vor scoate in evidenta mancarea. Forma farfuriilor este una deosebita, reprezentand ceea ce urmeaza a fi servit.

Comentarii