Boluri scoici

Bol adanc coupe Storm 30 cm 197630RM
Bol adanc coupe Storm 30 cm 197630RM Boluri scoici Disponibil cu precomanda (14-21 zile)
113,00 RON
Vas scoici Genware 2.3L 625002
Vas scoici Genware 2.3L 625002 Boluri scoici Disponibil cu precomanda (14-21 zile)
117,00 RON
Vas emailat scoici 2.6L 00625
Vas emailat scoici 2.6L 00625 Vesela emailata Disponibil cu precomanda (14-21 zile)
93,00 RON

In aceasta categorie veti gasi boluri scoici. Design-ul inovator al bolurilor valorifica preparatele culinare.

Boluri elegante pentru servire- Design-ul elegant al bolurilor vor oferi un aspect inedit preparatelor culinare. Acestea pot fi folosite atat pentru prezentarea mancarii cat si pentru servirea acesteia.

Material bol scoici- Materialele din care sunt confectionate bolurile pentru scoici sunt doar materiale premium, de calitate inalta. Printre materiale se numara portelanul, ceramica si emailul. Cele trei materiale ofera bolurilor avantaje precum compatibilitatea cu masina de spalat, cuptorul clasic sau cu microunde.

Cum alegi bolul potrivit pentru scoici- Bolurile ce se folosesc pentru servirea scoicilor trebuie sa aiba dimensiunile potrivite. In cazul scoicilor, un bol de dimensiuni mari evidentiaza preparatul culinar si ii ofera un aspect mult mai gustos.

Bolurile sunt foarte versatile si pot fi utilizate pentru orice tip de mancare: scoici, saramura, peste la gratar si orice alt preparat din peste.

Boluri scoici modele- Varietatea de modele si culori pe care o au bolurile fac posibila alegerea acestora in functie de restul pieselor de vesela disponibile.

Datorita esteticii pe care o au bolurile, acestea pot fi combinate intre ele pentru a obtine o masa armonioasa. Dimensiunile bolurilor sunt special concepute pentru a oferi preparatului o imagine absolut incantatoare.

Ideale pentru restaurante, baruri, terase, puburi, hoteluri.