Portelan si ceramica alba

Efectueaza o noua cautare pentru produse HoReCa

In aceasta sectiune a site-ului RoseHome veti gasi colectii de vesela din portelan si ceramica alba.

Culoarea colectiilor de vesela este alb pur sau alb ivoire, doua nuante absolut incantatoare ce ofera pieselor eleganta si rafinament. O vesela aleasa corect va adauga intotdeauna finete mesei pe care este asezata.

Printre colectiile alese de noi veti gasi farfurii pentru toate tipurile de mancare, boluri, cesti, ceainice, solnite si multe alte produse indispensabile locatiilor de HoReCa.

Farfuriile din aceste colectii sunt confectionate din portelan de cea mai buna calitate. Au fost create la temperaturi foarte inalte, iar acest lucru le-a oferit foarte multe beneficii. In primul rand, au rezistenta sporita la zgarieturi si pete, un avantaj important pentru zonele de HoReCa.

In al doilea rand, majoritatea vaselor sunt translucente, ceea ce le ofera o stralucire aparte ce infrumuseteaza vizibil produsul. Mai mult, farfuriile de restaurant pot fi folosite fara probleme la cuptorul clasic sau cuptorul cu microunde. Iar dupa folosire, acestea pot fi curatate cu ajutorul masinilor industriale de spalat vase deoarece nu le afecteaza.

Vasele indeplinesc cele mai inalte standarde legate de functionalitate si estetica deoarece sunt selectionate doar de la brand-uri de top precum Bonna, Genware, Imperial, Porcelite, Pordamsa, Portland, Seltmann, Serax, Tognana si Vista.

Vesela de restaurant de la RoseHome se remarca prin rezistenta, estetica, durabilitate, utilitate si eleganta.

Colectiile de culoare alba exprima simplitate, dar in acelasi timp eleganta, iar din acest motiv se potrivesc perfect locatiilor HoReCa precum salile de eveniment, ballroom-uri, restaurante sau pot fi daruite ca si cadouri de casa noua, Craciun, aniversari etc.

niversari etc.