Tendinte 2022 in materie de tacamuri si semnificatia acestora

Tendinte 2022 in materie de tacamuri si semnificatia acestora

Tacamurile au un rol foarte important in aranjarea unei mese deoarece completeaza vesela, paharele si decoratiunile. Bineinteles, pe langa faptul ca trebuie sa fie potrivite si bineinteles sa arate bine, acestea trebuie sa fie de calitate premium, sa dispuna de anumite avantaje

Colectii noi 2022

Noile colectii de tacamuri pe care le-am adaugat in portofoliul nostru de produse sunt fabricate de Vista Alegre, un producator portughez de portelan inca din anul 1824. Aceste linii de tacamuri sunt fabricate din inox 18/10 de cea mai buna calitate si se potrivesc perfect in orice locatie de HoReCa ce isi doreste sa impresioneze prin produse uimitoare.

Printre beneficiile pe care le detin tacamurile se numara compatibilitatea cu masina de spalat, care este un mare avantaj in domeniul HoReCa deoarece economiseste foarte mult timp. Bineinteles, trebuie respectate conditiile deoarece anumite colectii de tacamuri necesita ingrijire mai speciala datorita materialelor.

Vista Domo Matt este o colectie de tacamuri fabricata din inox 18/10 de calitate inalta. Culoarea tacamurilor este gri, facandu-le potrivite pentru orice tip de vesela sau decoratiune de masa. Finisajul mat le ofera un aer de eleganta ce se potriveste perfect in locatiile de HoReCa. Seria nu contine doar tacamurile de baza, ci si cutit unt, cutit branza, cutit desert, cutit peste, furculita desert, furculita peste si multe altele.

Vista Domo Matt Gold este o serie de tacamuri confectionata din inox 18/10 de cea mai buna calitate. Aceasta are design-ul asemanator cu Vista Domo Matt, dar diferenta consta in culoarea gold pe care o detin tacamurile si in nota de lux redata de insertiile de aur de 24K pe fiecare piesa. Tacamurile acestei linii sunt pline, atingand greutatea potrivita pentru un tacam.

Vista Perle Dor este o colectie de tacamuri confectionata tot din inox 18/10, dar design-ul acestora este diferit. Culoarea tacamurilor este gri, finisaj lucios. Seria de tacamuri este rafinata, avand insertii de aur de 24 de karate. Cuvintele ce descriu cel mai bine aceasta colectie sunt durabilitate, eleganta. Se poate utiliza in locatiile de lux ce organizeaza mese festive.

Colectii tacamuri disponibile la RoseHome

La RoseHome sunt disponibile zeci de alte colectii de tacamuri potrivite pentru orice stil de locatie HoReCa, de diferite culori, forme si modele. Toate colectiile sunt fabricate din cele mai bune materiale ce le ofera numeroase avantaje, cel mai important fiind rezistenta sporita.

Ce semnifica pozitionarea tacamurilor

Daca dorim sa luam o pauza de la mancat, trebuie sa asezam cutitul si furculita in forma de V intors. Pozitionarea tacamurilor in forma de + pe farfurie inseamna ca dorim felul 2. Daca am terminat de mancat si ne-a placut trebuie sa asezam furculita si cutitul unul langa altul pe orizontala. Daca am terminat de mancat si nu mai dorim nimic, pozitionam furculita si cutitul unul langa altul vertical. Daca mancarea nu a fost pe placul nostru, asezam tacamurile in forma de V invers, dar lama cutitul trebuie bagata intre dintii furculitei.

Comentarii