Consultanta gratuita la RoseHome

Consultanta gratuita la RoseHome

Unul dintre lucrurile cu care se poate mandri echipa noastra este pasiunea pentru a alege produsele potrivite pentru o locatie in functie de nevoile si stilul acesteia.

La RoseHome beneficiezi de CONSULTANTA GRATUITA atunci cand vine vorba de a alege cele mai potrivite produse pentru restaurantul tau. Te vom ajuta sa le alegi in functie de nevoile tale, de design-ul locatiei tale si nu in ultimul rand, dupa gustul si bugetul tau.

La noi gasesti solutiile potrivite pentru absolut tot ceea ce ai nevoie. Zeci de colectii de vesela colorata sau alba, sute de modele de pahare de toate tipurile: pahare vin, pahare cocktail si spirtoase, pahare apa, pahare sampanie etc., zeci de colectii de tacamuri standard sau premium.

Toate produsele din portofoliul nostru sunt de calitate superioara alese cu grija doar de la brand-uri de top ce isi doresc sa creeze cele mai bune produse pentru clientii lor.

Denisa & Stefan Catalin, fondatori & managing partners au o experienta de peste 15 ani in industria ospitalitatii ce se traduce prin ajutorul pe care il ofera clientilor atunci cand nu stiu ce sa aleaga.

Echipa noastra de vanzari este la fel, pregatita pentru a-ti oferi cele mai bune oferte.

Va garantam ca veti gasi tot ce aveti nevoie la RoseHome!

Pe langa consultanta gratuita, la RoseHome gasesti intotdeauna promotii si reduceri! De asemenea, avem o gama foarte larga de cataloage de produse unde este imposibil sa nu gasesti ceea ce cauti!

Produsele noastre le poti gasi online pe site-ul nostru sau poti veni in showroom-ul pe care il avem pe Soseaua Nicolae Titulescu nr.121, sector 1, Bucuresti pentru a le vedea si fizic. Nu este nevoie de programare, te asteptam cu cel mai mare drag sa gasim impreuna ceea ce se potriveste pentru locatia ta!

Uite aici un scurt tur virtual al showroom-ului nostru: https://www.rosehome.ro/info/showroom-virtual.

Sursa foto: Google (laraconsulting)


P.S: Va invitam sa urmariti si acest videoclip https://www.tiktok.com/@rosehomehorecashop/video/7247449687144385818 unde Denisa Stefan povesteste si da sfaturi despre cum sa-ti alegi vesela potrivita pentru acasa.

Comentarii