Farfuriile Steelite- GARANTIE PE VIATA contra ciobirii accidentale pe margine

Farfuriile Steelite- GARANTIE PE VIATA contra ciobirii accidentale pe margine

RoseHome a adaugat in portofoliul sau un nou brand, si anume STEELITE International. Steelite este un furnizor si producator lider mondial atunci cand vine vorba de vesela, tacamuri, pahare, accesorii si bufet. Producatorul britanic este specializat in vesela vitroasa intarita cu alumina. Steelite International este prezent pe piata inca din anul 1983.

Deviza celor de la Steelite este „La Steelite, credem ca vesela ar trebui sa faca mai mult decat sa va serveasca mancarea- ar trebui sa va serveasca viziunea.”

Colectiile de vesela pentru restaurant disponibile sunt impartite in doua categorii: Steelite Distinction si Steelite International Performance.

Beneficiile produselor Steelite- Piesele de vesela Steelite sunt confectionate din portelan alumina de calitate superioara. Toate farfuriile au GARANTIE PE VIATA contra ciobirii accidentale pe margine. Farfuriile se pot folosi la cuptorul cu microunde sau congelator iar dupa utilizare se pot curata cu ajutorul masinii de spalat vase. De asemenea, produsele Steelite sunt superpozabile si rezistente la socurile termice.

Sunt disponibile atat colectii de vesela colorata cat si colectii de vesela alba, fiind astfel potrivite pentru orice tip de locatie HoReCa.

Colectiile contin farfurii de mai multe culori ce pot fi folosite in diferite combinatii pentru a putea crea cele mai frumoase set-up-uri de masa.

Aceste colectii ale brandului Steelite contin absolut toate piesele de vesela de care ai nevoie pentru a servi preparatele culinare in locatia de HoReCa: farfurie fel principal, farfurie aperitiv, farfurie desert, farfurie suport, bol supa, bol paste, sosiera etc.

Daca esti nehotarat in ceea ce priveste alegerea design-ului veselei necesare pentru locatia ta, la RoseHome beneficiezi de consultanta gratuita. Suntem aici pentru a te ajuta sa faci cea mai buna decizie atunci cand vine vorba despre dotarea locatiei tale!

Comentarii