Trenduri 2021 pentru vesela colorata

Trenduri 2021 pentru vesela colorata

Vesela colorata este un element indispensabil pentru locatiile de HoReCa. Vrei sa stii care sunt tendintele potrivite pentru anul 2021? Citeste acest articol si cu siguranta vei face alegerea corecta in materie de vesela pentru locatia ta.

Portelanul a devenit unul dintre cele mai cautate materiale atunci cand vine vorba de vesela. Fiind un material care se obtine prin arderea la temperature foarte inalte, devine dur si rezistent. Beneficiile portelanului sunt multiple, precum durabilitate, stralucire si abilitatea de a se curate usor datorita netezimii. Nu contine metale grele sau produse chimice, ceea ce rezulta ca este sigur si sanatos.

In anul 2021, tot mai multa lume pune accent pe petele de culoare. Un set de vesela alb simplu va fi mereu in pierdere fata de un set colorat care arata interesant si elegant.

Terra Tableware prezinta 6 colectii impresionante de vesela colorate care se potrivesc in orice locatie HoReCa, indiferent de stilul acesteia. Formula unica Glaze combinata cu arderea la temperaturi crescute(1320 grade C) a realizat piese cu variatii  de tonuri de aceeasi culoare, de intensitate diferita.

Genware Terra Aqua Blue


Genware Terra Grey Organic


Prezentarile culinare vor fi mai pline de viata si mai deosebite. Piesele pot fi combinate intre ele pentru un design mai distinctiv si mai elaborat. Paleta de culori este complexa si se poate adapta usor la orice stil.



Vesela colorata se potriveste in orice tip de locatie HoReCa, indiferent de stilul pe care il are, deoarece confera un strop de modernism asupra locului.



Seasons by Porcelite este o gama de vesela confectionata din portelan vitrificat foarte rezistent. Seasons are 8 colectii de culori complementare care sunt potrivite pentru orice sezon. Fiecare piesa este decorata manual, iar astfel piesele nu sunt identice.

Diversitatea formelor si dimensiunilor ofera o gama larga de posibilitati de imbinari intre piese, de culori diferite, pentru a obtine un design variat si interesant. Farfuriile pot fi combinate cu platourile de prezentare pentru a oferi diversificare.

Clientii vor fi cu siguranta incantati de stropul de culoare de pe masa. Mancarea va parea mult mai delicioasa intr-o farfurie de restaurant colorata si aleasa corect.

Un set de vesela poate reflecta personalitatea si gusturile unei persoane, iar de aceea este foarte important sa fie aleasa corespunzator. Stralucirea pe care o aduce vesela colorata intr-o incapere nu are cum sa treaca neobservata, iar de aceea va genera doar pareri pozitive.

Energia pe care o transmit vasele colorate va fi simtita de toti cei din incapere. O combinatie de culori potrivita poate schimba total starea de spirit a unei persoane. Tuturor ne place sa vedem culori vii si intense, mai ales la masa, imbinate cu mancarea.

Vesela de restaurant colorata este cu siguranta un trandsetter in anul 2021.

RoseHome va invita sa descoperiti pe site-ul nostru https://www.rosehome.ro/ multitudinea de colectii de vesela de restaurant colorata. Printre sutele de produse, veti gasi cu siguranta o colectie care sa fie pe gustul si placul dumneavoastra. Succes in cautare!

 

Comentarii