Tendinte de vesela colorata 2022

Tendinte de vesela colorata 2022

Se apropie sezonul calduros cu pasi repezi. In aceasta etapa a anului, se poarta vesela colorata. RoseHome stie ca in domeniul HoReCa totul trebuie sa fie actual, asa ca a pregatit noi surprize. Am adus colectii noi de vesela si pahare, alese cu atentie doar de branduri de top, ce confectioneaza cele mai bune produse pentru locatiile dvs.

Am inceput colaborarea cu Cosy&Trendy, un brand renumit pentru calitatea dovedita prin piese unice.
Ceramica a devenit unul dintre cele mai cautate materiale datorita avantajelor pe care le detine. Este foarte rezistenta, ceea ce inseamna durata indelungata pentru vase. Piesele pot fi bagate la cuptorul clasic sau cu microunde, deoarece sunt foarte rezistenta la caldura. De asemenea, pot fi bagate la congelator. Dupa utilizare, curatarea lor se poate realiza la masina de spalat vase.
Colectiile de la Cosy&Trendy au niste culori de-a dreptul deosebite, unice, ce le transforma in piesele cu adevarat potrivite pentru locatiile de HoReCa ce isi doresc sa impresioneze prin bun-gust.

Printre acestea se numara Atilla, Bento-ConceptBlackStone, Fervido, Lerida Desert, Lerida Meadow, Quintana Amber, Quintana Blue, Quintana Green, Cosy Shosu, Cosy Splendido, Cosy Splendido BlueVigo Emerald, Vigo Prune, si Yoru.

Prezentarile culinare vor fi mult mai pline de viata datorita frumusetii irezistibile ale veselei. Perioada calduroasa a anului necesita fara doar si poate colectiile de vesela colorata, nu doar albe. Bineinteles, piesele de vesela pentru restaurant pot fi combinate intre ele pentru a obtine un design mai interesant.
Vesela colorata se potriveste in orice tip de locatie HoReCa, indiferent de stilul acesteia.
Colectiile contin farfurii, boluri, platouri de prezentare, cesti si farfurii de cafea, sosiere de diferite dimensiuni, fiecare avand o destinatie anume.

Anumite colectii de la Cosy&Trendy au piese cu forme absolut diferite, precum farfurii de fel principal cu 2 boluri, boluri in forma de triunghi, si multe altele ce ofera un plus de originalitate locatiei dvs.

Vesela colorata emana energii pozitive, si cu siguranta nu aveti cum sa dati gres cu aceste colectii de vesela impresionante. Sunt potrivite atat pentru locatiile inchise, cat si pentru cele in aer liber.

Comentarii