Prezentarea preparatelor culinare de tip grill/tacos/nachos/salsa

Prezentarea preparatelor culinare de tip grill/tacos/nachos/salsa

Bucataria mexicana este iubita de toata lumea datorita aromelor intense si varietatii de condimente. Tocmai din acest motiv, prezentarea si servirea trebuie sa fie realizate ca la carte.

Preparate Grill - Iti prezentam cateva idei de preparate grill ce pot fi servite in colectiile de vesela de mai jos. Somon la gratar cu chilli, smantana si fasole verde, dovlecei la gratar, piept de pui la gratar cu legume, vinete la gratar cu usturoi, caracatita la gratar, branza feta la gratar, piept de pui picant la gratar, frigarui de creveti la gratar si multe altele.

RoseHome ofera o gama larga de produse pentru prezentarea si servirea preparatelor culinare de tip grill/tacos/nachos/salsa. Printre acestea se numara suport taco, suport calamari cu ramekin, cosuri din otel si o colectie intreaga de vesela destinata acestui tip de mancare.

Colectia de vesela Cosy Sombrero reprezinta una dintre cele mai potrivite alegeri pentru mancarea mexicana. Design-ul colorat al veselei se potriveste perfect. Culorile colectiei sunt rosu, galben, albastru si verde.

Printre piesele colectiei se regasesc boluri, vas aperitiv, vas dip chips salsa, sosiera si multe altele. Vasele sunt prevazute cu spatii suplimentare pentru sosuri sau alte garnituri.

Nachos sau tacos si prezentarea acestora-  De asemenea, aceste preparate culinare de tip mexican pot fii servite in vasele prezentate mai sus. Nachos poate fi servit intr-un vas special ce are chiar si un vas special mai mic- suport sos. La RoseHome este disponibila vesela nachos


Idei prezentare preparate mexicane- Preparatele mexicane se pot servi in colectiile de vesela destinate acestui tip de mancare si in vasele ce se regasesc in categoria `grill/tacos/nachos/salsa`.

Nu uita de sosul salsa- Sosul salsa nu trebuie sa lipseasca atunci cand vorbim despre mancarea mexicana sau spaniola, el fiind o combinatie de rosii, ceapa si chili. Nu contine multe categorii si aproape deloc grasimi. Cu siguranta trebuie sa se afle langa orice preparat de acest tip.

Materialele produselor disponibile sunt ardezie, ceramica, inox, otel si sarma. Toate sunt foarte rezistente si potrivite pentru utilizarea intensa in locatiile precum baruri, restaurante, hoteluri, terase, sali de evenimente sau orice alta locatie de HoReCa. Formele, culorile si dimensiunile sunt diverse, in functie de tipul restaurantului și preferinte.

Sunt versatile, usor de curatat, iar suporturile pot fi folosite impreună cu hartie cerata.

Comentarii