Prezentarea preparatelor culinare de tip grill/tacos/nachos/salsa

Prezentarea preparatelor culinare de tip grill/tacos/nachos/salsa

Bucataria mexicana este iubita de toata lumea datorita aromelor intense si varietatii de condimente. Tocmai din acest motiv, prezentarea si servirea trebuie sa fie realizate ca la carte.

RoseHome ofera o gama larga de produse pentru prezentarea si servirea preparatelor culinare de tip grill/tacos/nachos/salsa. Printre acestea se numara suport taco, suport calamari cu ramekin, cosuri din otel si o colectie intreaga de vesela destinata acestui tip de mancare.

Colectia de vesela Cosy Sombrero reprezinta una dintre cele mai potrivite alegeri pentru mancarea mexicana. Design-ul colorat al veselei se potriveste perfect. Culorile colectiei sunt rosu, galben, albastru si verde.

Printre piesele colectiei se regasesc boluri, vas aperitiv, vas dip chips salsa, sosiera si multe altele. Vasele sunt prevazute cu spatii suplimentare pentru sosuri sau alte garnituri.


Materialele produselor disponibile sunt ardezie, ceramica, inox, otel si sarma. Toate sunt foarte rezistente si potrivite pentru utilizarea intensa in locatiile precum baruri, restaurante, hoteluri, terase, sali de evenimente sau orice alta locatie de HoReCa. Formele, culorile si dimensiunile sunt diverse, in functie de tipul restaurantului și preferinte.

Sunt versatile, usor de curatat, iar suporturile pot fi folosite impreună cu hartie cerata.

Comentarii