Platourile de lemn-extrem de practice in domeniul de HoReCa

Platourile de lemn-extrem de practice in domeniul de HoReCa

Platourile de lemn sunt ideale pentru prezentarea si servirea preparatelor culinare. Sunt placute vizual si foarte practice datorita beneficiilor pe care le detin. Doresti sa afli mai multe despre platourile de lemn? Te invitam sa citesti acest articol care iti va raspunde la toate intrebarile pe care le ai.

Lemnul este un material  cunoscut pentru rezistenta pe care o are. Obiectele din lemn sunt de durata lunga si sunt rezistente impotriva ciobirii sau zgarieturilor.

Platouri- Exista mai multe tipuri de lemn din care sunt confectionate platourile precum cel de castan, salcam,  bambus, Acacia, sau lemn cu placa ardezie.  Ardezia este o piatra naturala intarita datorita presiunii foarte folosita in ultima perioada care se imbina foarte elegant cu lemnul si creeaza niste piese cu un design incantator.

Platouri traditionale din lemn-  Platourile de lemn confera senzatia de masa linistita, deoarece ofera posibilitatea oaspetilor de a se servi singuri de pe taietura de lemn. Pe platou se pot servi diverse alimente, de la mezeluri pana la carneturi.

Taieturile din lemn prezinta foarte multe avantaje fata de cele din sticla sau ceramica. Acestea sunt mai durabile deoarece sunt create special pentru a fi folosite zi de zi in locatiile aglomerate. Nu aluneca usor, ceea ce le face mai sigure si mai practice. Curatarea lemnului este mai usoara, se spala cu sapun, iar apoi trebuie lasate sa se usuce.  Un platou trebuie sa fie intotdeauna  igienizat corespunzator.

Platourile din lemn sunt moderne si ofera un aspect elegant locatiilor de HoReCa ce nu va trece  neobservat de catre clienti.

Anumite modele de platouri de lemn sunt prevazute cu maner. Acest maner ofera posibilitatea de a fi stivuit mai usor, fara a atinge locul unde se aseaza mancarea.

Gama variata de modele de platouri ofera posibilitatea de a crea anumite combinatii de materiale sau culori pentru a crea o masa diversificata si interesanta. Culoarea lemnului poate fi alaturata de culori calde sau reci deoarece prezinta o stralucire speciala.

platouri lemn pentru burgers

Farmecul rustic pe care il prezinta un platou de lemn nu poate fi inlocuit si este cu siguranta foarte apreciat de clienti.

O piesa care prezinta atat de multe beneficii si care este si placuta vizual este un must-have in orice locatie HoReCa. Faptul ca este atat de util va bucura atat oaspetii, cat si personalul care va lucra cu ea.

Forma platourilor poate fi patrata, rotunda, dreptunghiulara, ovala sau neregulata. Unele modele sunt prevazute cu adancituri in care pot fi pozitionate pahare de cocktail, pahare pentru desert sau altele.

Pe site-ul nostru https://rosehome.ro/ veti gasi o gama larga de platouri din lemn de diverse marimi si forme. Produsele sunt de cea mai inalta calitate si sunt pe gustul tuturor. In partea de mai jos v-am pus la dispozitie cateva poze informative cu produsele pe care le gasiti la noi. Succes in alegerea platoului potrivit pentru locatia dumneavoastra!

Comentarii