Noul trend- Pietre de gatit cu roca vulcanica- Bisetti

Noul trend- Pietre de gatit cu roca vulcanica- Bisetti

Inainte de aparitia metalelor, pietrele erau folosite pentru gatirea preparatelor culinare. Acum ai posibilitatea de a gati la fel ca inainte! RoseHome a adaugat in portofoliul sau atat noi produse, cat si un nume foarte mare: BISETTI.

Bisetti este un lider pe piata italiana pentru productia de rasnite, platouri de lemn cu roca vulcanica, platouri de lemn cu sare de Himalaya si alte produse din industria de HoReCa.

Aceste pietre de gatit cu baza din lemn reprezinta noul trend al acestor perioade si cu siguranta trebuie sa se afle in orice locatie de HoReCa pentru a putea impresiona clientii si bineinteles pentru a putea profita de avantajele acestora.

Ce proprietati au? Printre proprietatile acestora se numara: odata ce temperatura ideala a fost atinsa se poate mentine cu flacara scazuta deoarece se incing incet si uniform si odata luat de pe foc se raceste incet, pastrand mancarea calda mult timp. Arderea sau lipirea alimentelor este prevenita de proprietatile antiaderente iar gustul alimentelor este natural imbunatatit.

Ce se poate prepara la aceste pietre de gatit? Pai raspunsul este unul simplu si bineinteles favorabil, poti gati orice: legume, branza, carne si orice alt aliment. Gatirea acestora se face cu o cantitate mica de ulei, mai exact o picatura.

Cum se curata? Pietrele de gatit cu roca vulcanica se curate cu un burete, piatra clatindu-se sub apa calda. Nu trebuiesa se foloseasca abrazivi, pentru reziduurile uscate ce nu se indeparteaza sub apa putem folosi un burete cu sare.

Tratamentul initial- Acesta se realizeaza doar o data, iar dupa terminarea lui piatra va deveni din gri deschis negru. In primul rand, trebuie spalata piatra cu apa sarata si uscata bine. Apoi se unge piatra pe ambele parti cu un ulei rafinat (de floarea soarelui, soia, arahide, porumb) dar care sa nu aiba un punct de afumare mai mare de 200 grade C. Nu se recomanda folosirea uleiului de masline extravirgin. Lasati piatra sa se odihneasca 24 de ore, curatand-o de orice exces de ulei, apoi se introduce in cuptorul oprit, aduceti temperatura la 150 grade C si lasam la incalzit 40 de minute.

Comentarii