Imaginea bauturii conteaza

Imaginea bauturii conteaza

A venit vara, perioada in care locatiile de HoReCa sunt pline. Majoritatea persoanelor sunt dornice de a bea ceva pentru a se racori. Printre cele mai multe bauturi dorite sunt cocktail-urile, limonada si vinul. Dupa gust, imaginea bauturii este cea care conteaza. Conteaza chiar foarte mult, deoarece impactul vizual este primul.

RoseHome stie acest lucru si va pune la dispozitie o gama foarte variata de modele de pahare. Sunt disponibile peste 250 de modele pahare.


Paharul potrivit pentru orice tip de bautura- In sectiunea de „Pahare” veti gasi pahare apa, pahare bauturi calde, pahar bere, pahar cocktail si spirtoase, pahare desert, pahare policarbonat, pahare vin, sticla bautura si carafe, tiki si mugs.

Toate paharele sunt confectionate doar din materiale premium. Sunt foarte rezistente si potrivite pentru orice tip de locatie. Beneficiaza de multe avantaje, printre care si posibilitatea de a le curata dupa utilizare la masina de spalat vase. Acest beneficiu economiseste timp, un lucru foarte pretios in HoReCa.


Formele, modelele si dimensiunile sunt la alegerea dumneavoastra.

Culorile si decoratiunile bauturii- Paharul joaca un rol foarte important in servirea bauturii, dar si aceasta trebuie sa aiba o culoare interesanta si sa fie decorata frumos pentru a atrage cat mai mult privirea.

Comentarii