Idei de prezentare si servire a preparatelor culinare

Idei de prezentare si servire a preparatelor culinare

La RoseHome gasiti o gama foarte larga de vase pentru prezentarea si servirea preparatelor culinare.

Este foarte important ca impactul fizic pe care il are mancarea asupra clientului sa fie unul puternic pentru a starni pofta.

Idei prezentare aperitive- Unul dintre cele mai utilizate moduri de locatiile de HoReCa pentru a servi aperitivele este stilul bufet. In acest fel, fiecare invitat se poate servi din ceea ce isi doreste. De asemenea, preparatele culinare pot fi servite si pe diferite platouri aperitive confectionate din lemn sau ardezie.

Idei prezentare supe- Pentru un rezultat cat mai bun in prezentarea si servirea supelor sau ciorbelor, acestea trebuie sa se afle in vasul corect. La RoseHome gasesti bol supa din diferite colectii, avand diferite forme, culori. Un alt mod de a atrage agentia este ornarea supei sau a ciorbei.

Un vas de calitate va evidentia preparatele culinare, punandu-le în evidenta.

Idei prezentare fel principal- In functie de felul de mancare servit exista mai multe idei de prezentare fel principal. La RoseHome veti gasi categoria farfurii fel principal unde sunt disponibile zeci de modele de diferite culori, forme si dimensiuni. Acestea sunt confectionate din ceramica sau portelan de inalta calitate.

Idei prezentare desert- De asemenea, la RoseHome vei gasi si farfurii desert din diferite colectii ce sunt potrivite pentru a pune in valoare preparatele dulci.

Datorita gamei variate de vase, va oferim zeci de posibilitati de aranjare a meselor.

Comentarii