Horeca Women Awards- Locul 1 „Best Entrepreneur- HoReCa Supplier”

Horeca Women Awards- Locul 1 „Best Entrepreneur- HoReCa Supplier”

Horeca Women Awards este un eveniment din Romania ce aduce in lumina reflectoarelor an de an leadership-ul feminin din industria ospitalitatii. Acest eveniment a pornit in 2020, iar de atunci toti profesionistii din domeniul de HoReCa si domeniile asemanatoare participa pentru a celebra contributia femeilor in acest domeniu de activitate. In ultimii ani a devenit din ce in ce mai vizibila si apreciata prezenta femeilor in domeniul de HoReCa. Tot mai multe afaceri sunt conduse sau detinute de manageri femei.

Denisa Stefan, fondator & managing partner RoseHome a participat in ultimii 2 ani la acest eveniment. Anul acesta a castigat locul 1 la categoria „Best Entrepreneur- HoReCa Supplier”. Denisa Stefan are peste 15 ani de experienta in industria ospitalitatii, din 2013 ocupandu-se exclusiv de RoseHome.

RoseHome a fost initial gandit ca un magazin online de decoratiuni de evenimente tematice si candy bar-uri. In timp, acesta s-a extins, activitatea orientandu-se exclusiv catre B2C. RoseHome detine si un showroom in Bucuresti pe strada Soseaua Nicolae Titulescu nr.121, sector 1.

„A fost o experiență plină de bucurie menită să onoreze femeile din HoReCa!
Felicitări, Denisa Ștefan, co-fondator RoseHome pentru locul 1 la categoria Best Entepreneur-Supplier Food&Non-food!
Drumul până aici cu siguranță nu a fost ușor, ne-am mai împiedicat și a fost nevoie să mai alergăm pentru a recupera, dar mereu am continuat și a meritat fiecare pas!”#TrendsByHRB #CarmenFiloteIonescu #DenisaStefan #HorecaWomenAwards #RoseHome #HoReCa

Comentarii