Designul farfuriilor de paste: cum sa gasesti cele mai elegante optiuni pentru restaurantul tau!

Designul farfuriilor de paste: cum sa gasesti cele mai elegante optiuni pentru restaurantul tau!

Cand vorbim despre industria Horeca, ne referim, in primul rand, la excelenta in gastronomie, dar mai ales, o competitie acerba. De aceea, ca patron de restaurant ai datoria principala de a te asigura ca le oferi clientilor tot ce este mai bun, dar mai ales, ca oferi atentia cuvenita fiecarui detaliu ce va completa perfect afacerea ta si o va duce pe drumul spre succes. 


Pentru ca pastele sunt unele dintre cele mai apreciate feluri de mancare, dar mai ales, pentru ca istoria acestui preparat este una bogata, alegerea unor farfurii paste trebuie sa fie una corecta pentru a pune in evidenta modul de prezentare si pentru o amprenta personala eleganta. 


In urmatoarele randuri, iti vom prezenta cateva sfaturi practice pentru a gasi optiunile perfecte pentru restaurantul tau.

1. Eleganta este cheia


Pune-ti urmatoarea intrebare: „ce imagine vreau sa ii prezint clientului meu?”. Raspunsul la aceasta poate sa difere in functie de tematica restaurantului, dar te va ghida spre a face alegerea potrivita. Daca iti doresti sa oferi o experienta rafinata, de lux, farfuriile de paste ar trebuie sa reflecte acest lucru, la fel ca in cazul experientelor traditionale, nostalgice. In acest caz, trebuie sa te orietenzi spre farfurii cu linii curate, forme simetrice si detalii subtile, din portelan sau ceramica. 

2. Prezentare de top


Pentru ca acest preparat este unul de exceptie, cu o istorie bogata si o savoare aparte, farfuriile in care este prezentat nu trebuie sa concureze cu el, ci sa-l faca sa straluceasca. De aceea, trebuie sa te orientezi spre modele de farfurii cu centru adanc si margini usor ridicate, astfel incat sosul sa ramana in centrul atentiei, iar pastele sa fie aranjate armonios in farfurie. 

3. Tine cont de materiale


In cazul unui restaurant, farfuriile vor fi mereu expuse unui uz intens si vor trece prin nenumarate cicluri de spalare si utilizare. Pe langa aspectul estetic, atentia la materialele din care sunt fabricate trebuie sa fie un motiv dupa care sa te ghidezi. Aici vorbim despre rezistenta, deci ne indreptam spre farfurii din portelan sau ceramica de inalta calitate, pentru a ramane impecabile indiferent de procesele prin care trec zi de zi.

4.Versatilitate


Daca bugetul nu iti permite sa achizitionezi cate un model de farfurie pentru fiecare preparat din meniul restaurantului, te poti indrepta spre optiuni de farfurii ce se potrivesc atat cu servirea pastelor, cat si cu servirea unui risotto, gnocchi sau lasagna. Optand pentru farfurii cu un design clasic si versatil, vei economisi bani, dar mai ales, vei putea sa adaptezi modul de prezentare in functie de tipul de paste pe care il ai inclus in meniu. 


Printre sfaturile esentiale pe care ti le-am oferit, nu uita sa tii cont si de estetica si sa nu-ti fie frica sa experimentezi. In acest sezon, farfuriile de paste colorate, cu modele abstracte sunt la mare căutare, dar mai ales la modă, oferind o experiență unică și memorabilă clienților. 


Alege acum sa faci o diferenta si descopera gama noastra completa de farfurii pentru industria Horeca! Cu siguranta, vei ramane placut surprins si vei gasi modelul perfect pentru afacerea ta! 

Pe www.rosehome.ro vei gasi zeci de variante de farfurii de paste din cele mai bune materiale alese cu grija de la producatori de top pentru a oferi cele mai calitative produse!

Comentarii