De ce sa alegi paharele Italesse?

De ce sa alegi paharele Italesse?

RoseHome a inceput de curand colaborarea cu brandul ITALESSE. ITALESSE este un brand italienesc, fondat in anul 1970 de Claudio Barducci. Italesse a atras rapid atentia celor mai renumiti producatori de vinuri, sampanie si bauturi spirtoase deoarece ofera produse profesionale ce imbina forma si functionalitatea, designul si eficienta tehnica. Brandul este prezent in peste 80 de tari, cu peste 3 milioane de pahare produse pe an. ITALESSE este cunoscuta drept o companie lider pe piata sticlariei orientate spre vin.

Paharele confectionate de ITALESSE sunt concepute pentru a oferi cea mai buna performanta disponibila precum si pentru a imbunatati aspectul visual, mirosul si gustul vinului. Acestea sunt confectionate din mai multe tipuri de sticla. Excellence este sticla de cristal suflata si lucrata manual. Xtreme este sticla de cristal extraordinar de rezistenta. Ambele tipuri de sticla sunt de calitate inalta, oferind celor ce utilizeaza paharele incredere. Datorita materialului, paharele detin durabilitate sporita, ceea ce inseamna ca nu necesita inlocuire o perioada indelungata.

La RoseHome sunt disponibile 6 colectii de pahare ale brandului Italesse: standard: Italesse Bora, Italesse Easy, si premium: Italesse Etoile, Italesse Masterclass, Italesse Tiburon si Italesse Vertical.

Italesse isi creeaza produsele studiind fiecare detaliu, traducand functionalitatea in emotii percepute prin gust si vedere.

„Deviza” brandului Italesse este ”To excite beyond function as only the creative act can. To elevate taste and convey the culture of professional glass and tableware, giving the same emphasis to the product`s contents as to the product itself.”

Comentarii