CUM SA FII IN TREND IN MATERIE DE SERVIRE PREPARATE

CUM SA FII IN TREND IN MATERIE DE SERVIRE PREPARATE

In ziua de astazi, vesela este printre cele mai importante elemente ale unui restaurant. O farfurie nu este doar despre asezarea mancarii, ci prin ea putem transmite sentimente. Mai jos veti gasi informatii despre tipurile de vesela de la RoseHome.

Am ales special pentru dumneavoastra o brosura in care sa va prezentam cum arata produsele in vesela disponibila la RoseHome.

In primul rand, veti gasi colectii de vesela confectionate din portelan de inalta calitate. Portelanul este un material ceramic alb si translucid obtinut prin arderea la temperaturi foarte ridicate. Fabricarea la temperaturi inalte a oferit vaselor foarte multe avantaje. Cel mai important este faptul ca sunt rezistente la zgarieturi si pete. Acest lucru este foarte util in domeniul HoReCa. Majoritatea vaselor sunt translucente, ceea ce inseamna ca beneficiaza de o stralucire aparte, ce infrumuseteaza produsul. Farfuriile de restaurant pot fi bagate fara probleme la cuptorul clasic sau cuptorul cu microunde. Dupa folosire, vasele pot fi curatate cu ajutorul masinilor industriale de spalat.

La RoseHome veti gasi colectii de vesela din portelan ce cuprind farfurii de mai multe tipuri( farfurie paste, farfurie desert, farfurie fel principal, farfurie suport etc.), sosiera, boluri( bol salata, bol supa, bol scoici etc.), platou servire si altele. Gama modelelor si culorilor este variata, veti gasi peste 100 de colectii colorate sau albe.

Vesela din inox se afla printre alegerile preferate ale bucatarilor. Inoxul este un aliaj de otel cu un continut de minim 10,5% crom. Acest strat previne coroziunea suprafetei.

Vasele din inox vor aduce intotdeauna un plus de eleganta locatiei, indiferent de stilul acesteia. Curatarea vaselor din inox este foarte simpla. Inoxul rezista la impacte puternice, ceea ce inseamna ca nu va trebui inlocuit prea rapid.


Paharele ce se afla in portofoliul RoseHome sunt confectionate din email, ceramica, inox, plastic, policarbonat si sticla. Exista pahare de apa, bauturi calde, bere, cocktail si spirtoase, desert, si vin.

Vasele din fonta sunt foarte utile in restaurante. Cea mai importanta caracteristica a acestor vase este rezistenta. Daca sunt ingrijite corespunzator, vasele din fonta pot rezista ani de zile.

Printre avantajele vaselor din fonta se numara faptul ca alimentele nu se lipesc de vas, sunt foarte usor de curatat, pot fi folosite la temperaturi foarte ridicate, se poate gati cu foarte putin ulei si asigura o temperatura constanta pentru gatit.

La RoseHome veti gasi vase din fonta precum caserola, tigai, platouri, vase de servire, mini ceaun.

Platourile de lemn sunt extrem de utile in domeniul HoReCa, fiind alegerea potrivita pentru prezentarea si servirea mancarii in restaurante. Platourile ofera un aer rustic mesei si infrumuseteaza felul de mancare.

Exista platouri confectionate din bambus, brad, salcam si altele, toate fiind foarte rezistente.

Platourile si vasele din melamina sunt cunoscute pentru rezistenta ridicate pe care o au. Melamina este cunoscuta deoarece este un material foarte usor.

Vesela din melamina poate fi curatata la masinile de spalat vase fara probleme. Melamina este destinata zonelor de HoReCa ce au un trafic intens.

Vesela emailata este printre cele mai noi aparute, dar foarte benefica. Se potriveste in restaurante cu un conceput industrial, dar si pentru iubitorii de urban style.

Vasele sunt fabricate din otel, ceea ce le ofera duritate, si sunt acoperite cu un strat de email, care protejeaza alimentele de contactul direct cu metalul.

Comentarii