Concepte 2021 pentru servirea burgers&more

Concepte 2021 pentru servirea burgers&more

In anul 2021, burgerii au devenit unul dintre cele mai cautate feluri de mancare. Pe langa gustul pe care trebuie sa il detina, tipul de servire al acestora este foarte important. Doresti idei pentru o servire de burgers corecta? Te invitam sa citesti urmatorul articol unde vei gasi metode inedite de servire pentru locatia ta.                                                                        

O locatie care se respecta atat pe ea, cat si pe clienti trebuie sa fie foarte atenta la detalii. Este foarte important ca mancarea in farfurie sa arate impecabil pentru a atrage vizual. Ornamentele si modelul farfuriei pot schimba radical o portie de mancare, devine mai apetisanta si mai delicioasa.

Tavi servire vitnage stell pentru burgers

Vintage Steel si Vintage Steel Black sunt doua colectii de vesela de restaurant perfecte pentru prezentarile si servirile culinare. Colectiile sunt realizate din inox, ceea ce le face foarte practice si rezistente. Colectiile contin piese pentru o servire completa, de la burgers pana la garnituri, care nu trebuie sa lipseasca niciodata. Castron, tava, vas servire, sosiera si farfurie fel principal sunt doar cateva dintre elementele pe care le pun la dispozitie cele doua colectii impresionante.

servire burgers

Culorile veselei se imbina corespunzator cu mancarea, si  creeaza un joc de culori ce confera preparatului un aer aparte. Sunt potrivite pentru orice locatie si adauga un plus de rafinament care nu va trece neobservat. Armonia culorilor pe care o intruchipeaza vesela nu va fi uitata prea usor, iar atunci succesul va fi garantat.

Negru si gri, culorile colectiei sunt in trend acest an. Pot fi alaturate piese de culori diferite deoarece se potrivesc foarte bine, iar modelele permit acest lucru. Acest joc armonios de culori pe care il realizeaza vesela este exact ceea ce trebuie sa prezinte o locatie, daca isi doreste ca clientela sa fie multumita. O masa lipsita de stralucire si splendoare este o masa pierduta.

tavi servire  finger food

Unul dintre cele mai importante si utile beneficii ale veselei de restaurant pe langa rezistenta si frumusete, este ca vasela poate fi curatata cu ajutorul masinilor industriale de spalat vase. Acest lucru este un avantaj din punct de vedere al timpului, care uneori este un lux pentru industria de HoReCa.

Vintage Steel si Vintage Steel Black sunt cu siguranta alegerea potrivita atunci cand vine vorba de servirea burgers. Rezistenta, frumusete si eficacitate sunt cuvintele cheie atunci cand ne gandim la aceste doua colectii.

servire burgers in restaurante bistro

Cu alte cuvinte, o servire de burgers nu este un detaliu pe care trebuie sa il neglijam. Daca ne dorim ca clientii nostri sa revina, trebuie sa le oferim o experienta culinara pe care sa nu o uite cum au iesit pe usa. O masa aranjata corect va ramane atat in mintea lor, cat si in suflet. RoseHome va pune la dispozitie o serie de imagini care contin concepte 2021 pentru servirea de burgers care va pot influenta.

tavi si farfurii pentru servire burgers

 

 

Comentarii