Colectii colorate de vesela pentru vara anului 2022

Colectii colorate de vesela pentru vara anului 2022

Sezonul cald se potriveste perfect cu vesela colorata. Orice locatie de HoReCa trebuie sa fie mereu in trend cu ceea ce se „poarta” in materie de vesela.

Colectiile colorate de vesela vor evidentia preparatele culinare si vor oferi o experienta mult mai placuta.

La RoseHome sunt disponibile peste 70 de colectii de vesela colorata. Piesele de vesela pot fi combinate intre ele pentru a obtine un design mult mai frumos.

Materialele din care sunt confectionate farfuriile de restaurant sunt ceramica sau portelan. Aceste doua materiale sunt cele mai bune in materie de vesela datorita mai multor aspecte. În primul rand, rezistenta lor este una uimitoare. In al doilea rand, pot fi bagate la cuptorul clasic sau cuptorul cu microunde.

Pe langa aspectul fizic, colectiile de vesela disponibile la RoseHome beneficiaza si de alte avantaje precum compatibilitatea cu cuptorul si cu masina de spalat vase. Curatarea veselei la masina de spalat vase este un avantaj foarte util pentru locatiile de HoReCa.

Produsele noastre sunt atent alese doar de la branduri de top.

Vesela colorata se potriveste in orice locatie, indiferent de stilul acesteia. Recomandam colectiile noastre pentru locatii precum baruri, restaurante, puburi, hoteluri si altele.

Comentarii