Cele mai iubite bauturi pe timp de vara si servirea acestora

Cele mai iubite bauturi pe timp de vara si servirea acestora

Vara este perioada preferata din an a persoanelor ce doresc sa se relaxeze la o terasa savurand o bautura racoritoare pentru a se relaxa si a-si petrece timpul liber. Tocmai din acest motiv, este foarte important ca din meniul unui restaurant sa nu lipseasca cele mai comandate bauturi pe timp de vara. Pentru a oferi cele mai bune servicii oaspetilor in materie de bauturi este foarte important ca in bar sa existe toate produsele necesare pentru prepararea bauturilor corect si rapid.

Bauturi racoritoare- Cele mai iubite bauturi vara

1.Pe primul loc se afla limonada, dar aceasta nu este de un singur tip. Foarte multe persoane opteaza pentru limonada cu arome, precum limonada de capsuni, zmeura, pepene rosu sau galben, ananas, menta, soc si multe altele. Un pahar de limonada este racoritor si gustos.


2.Cocktailul este o bautura alcoolica sau nonalcoolica la fel de comandata pe timp de vara la o terasa. Exista cocktailuri destul de renumite, precum Mojito, Sex on the beacj, Margarita, Bloody Mary, Cosmopolitan, Tequila Sunrise, Long Island Tea, Mai Tai, Black Russian, Screwdriver. Este foarte important ca acestea sa fie preparate asa cum trebuie pentru a putea avea cel mai bun gust.


3.Fresh-urile de fructe cu gheata sunt la fel de adorate la o terasa deoarece sunt si sanatoase, si racoritoare. Printre cele cunoscute fresh-uri se numara cel de portocale, pepene rosu, grapefruit capsuni, pepene etc.

4.Berea de calitate este foarte apreciata in randul oaspetilor de la terasele restaurantelor. Veti gasi la RoseHome variante de modele pahare bere.

Bauturi de savurat casa acasa- Toate bauturile de mai sus pot fi preparate atat la restaurant, cat si acasa. Daca respectam reteta, putem sa ne preparam singuri o limonada delicioasa sau un cocktail corect.

Bauturi servite pe terasa pe timpul verii- Pe timp de vara, dupa cum bine stim, foarte multe persoane aleg sa savureze o bautura delicioasa la o terasa. Printre cele mai cunoscute sunt limonadele, fresh-urile de diferite fructe, cocktail-urile si bere.

Dar gustul pe care il au bauturile nu este de ajuns, modul de servire al acestora fiind foarte important. Paharele joaca un rol decisiv in alegerea pe care o vor face clientii deoarece un pahar poate influenta la maxim imaginea pe care o are o bautura.

La RoseHome sunt disponibile foarte multe variante de modele de pahare potrivite pentru cele mai iubite bauturi pe timp de vara. In colectia de pahare cocktail si spirtoase vei gasi pahar cocktail de diferite forme, dimensiuni, modele si culori ce se potrivesc in orice locatie de HoReCa indiferent de stilul acesteia. Halbele pentru limonada sunt foarte interesante deoarece au diverse forme si culori.

Pe langa design-ul interesant si inovator pe care il au paharele, importante sunt beneficiile pe care le-au capatat in urma procesului de fabricare. Acestea sunt confectionate doar din materiale de calitate superioara, beneficiind de avantaje precum compatibilitatea cu masina de spalat vase dupa utilizare pentru igienizare. Acest avantaj este unul foarte util in domeniul de HoReCa deoarece economiseste foarte mult timp.

Comentarii