Cea mai buna femeie bucatar din lume

Cea mai buna femeie bucatar din lume

Una dintre cele mai cunoscute personalitati din Columbia, Leonor Espinosa, a fost numita cel mai bun bucatar din lume in 2022 de catre The World`s 50 Best Restaurants. Aceasta a primit mai multe premii de-a lungul anilor.

Leonor Espinosa se afla in topul celor mai buni din industria gastronomica de 15 ani. Aceasta nu a studiat niciodata pentru a ajunge bucatar. Are un restaurant Leo in Boogota unde a creat o bucatarie unica, deosebita. Gastronomia si-ar dori sa fie folosita ca instrument de dezvoltare socio-economica.

In 2017 a fost desemnata cea mai buna bucatareasa din America Latina deoarece fundatia ei a contribuit la recuperarea cunostintelor alimentare ancestrale si a tehnicilor culinare ale popoarelor indigene si afro-colombiene.

Dupa ce si-a mutat restaurantul intr-o noua locatie, a reinventat restaurantul, a pregatit un meniu de degustare folosind doar ingrediente de origine nationala. Faptul ca a folosit alimentele care nu erau observate in haute cuisine a tarii din Caraibe si a renuntat la intermediari, negociind direct cu producatorul a imbunatatit semnificativ calitatea vietii acelor oameni.

„Leonor Espinosa a devenit unul dintre cei mai emblematici bucătari latino-americani ai generației sale și apără biodiversitatea țării sale și diversitatea culturală ca nimeni altul. Este un bucătar autodidact care combină cercetarea științifică cu inovația culinară și continuă să caute noi cunoștințe în timp ce educându-i pe alții. Suntem încântați să putem recunoaște munca ei incredibilă cu acest premiu important", a declarat William Drew , Chief Content Officer al The World's 50 Best Restaurants.

Sursa: Pordamsa

Pentru a oferi cele mai bune servicii trebuie sa serviti mancare de top, dar intotdeauna doar in vase de calitate. Va invitam sa va uitati pe www.rosehome.ro pentru a vedea noile produse adaugate in portofoliu, si la reducere!

Comentarii