Vesela PREMIUM

Efectueaza o noua cautare pentru produse HoReCa

RoseHome stie ce rol important joaca vesela intr-un restaurant, asa ca a creat o colectie dedicata acestui produs. Aici veti gasi boluri cereale, boluri scoici, boluri supa, cesti si farfurii cafea, farfurii aperitiv, farfurii desert, farfurii fel principal, farfurii peste si salata, platouri servire din portelan, platouri si vase din melamina, seturi de vesela din portelan, sosiere, vase pentru cuptor si vesela emailata.

Toata vesela pe care o veti gasi este selectionata doar de la banduri de top care creeaza cele mai bune produse pentru zonele de HoReCa.

Materialele din care este confectionata vesela de restaurant sunt ceramica, email, inox, lemn, marmura, melamina, otel galvanizat, policarbonat, portelan si sticla. Toate aceste materiale sunt de calitate superioara pentru a asigura veselei proprietatile de care are nevoie pentru a fi numarul unu.

Printre avantajele veselei se numara rezistenta crescuta, compatibilitate cu, cuptorul clasic sau cel cu microunde, design inovator si elegant. Paleta de culori este foarte diversificata si armonioasa, potrivita pentru orice stil de locatie: retro, vintage, modern sau altele.

Este foarte important ca preparatele culinare sa fie prezentate si servite corect. Un fel de mancare asezat in farfuria potrivita, va arata cu totul diferit. Spre exemplu, o portie gustoasa de scoici servita intr-un bol special pentru aceasta destinatie de o culoare placuta, va ramane cu siguranta in amintirea unei persoane.

Fiecare persoana apreciaza rafinamentul din locatia in care intra. O vesela placuta, luminoasa nu va trece neobservata de ochiul clientilor.

Vesela este potrivita pentru restaurante, baruri, terase si hoteluri.