Platouri bufet

Efectueaza o noua cautare pentru produse HoReCa

Platourile pentru bufetul suedez pe care le veti gasi in aceasta categorie sunt platouri de lemn si tocatoare, platouri de servire din portelan si platouri si vase din melamina.

Aceste platouri sunt perfecte pentru prezentarea si servirea preparatelor culinare.

Materialele din care sunt confectionate platourile sunt de cea mai buna calitate, sunt rezistente si practice.

Platourile de lemn dau un aer rustic mesei si valorifica estetica produsului servit . Paletii din lemn si platourile pot fi utilizate pentru a pune in valoare diverse feluri de mancare. Platourile variaza in functie de marimea, forma si materialul din care sunt confectionate. Platourilor din lemn le-a fost aplicat un strat de protectie.

Platourile din portelan sunt fabricate dintr-o ceramica dura ce a obtinut dupa calirea in cuptor un strat de glazura reactiva ce le protejeaza de zgarieturi, ciobire. Pot fi folosite la cuptorul clasic sau cu microunde. Igienizarea se face la masina de spalat vase.

Platourile din melamina sunt din ce in ce mai folosite datorita faptului ca sunt foarte rezistente si durabile. Vasele din melamina nu pot fi bagate la cuptorul cu microunde, rezista la temperaturi moderate. Curatarea vaselor dupa utilizare se poate face la masinile industriale de spalat.