Platouri bufet suedez

Efectueaza o noua cautare pentru produse HoReCa

Platourile pentru bufetul suedez pe care le veti gasi in aceasta categorie sunt platouri de lemn si tocatoareplatouri de servire din portelan si platouri si vase din melamina.

Aceste platouri sunt perfecte pentru prezentarea si servirea preparatelor culinare.

Materiale platou- Platourile sunt confectionate din materiale de cea mai buna calitate, sunt rezistente si practice.

Platouri aperitive din lemn

Dau un aer rustic mesei si valorifica estetica produsului servit . Paletii din lemn si platourile pot fi utilizate pentru a pune in valoare diverse feluri de mancare. Platourile variaza in functie de marimea, forma si materialul din care sunt confectionate. Platourilor din lemn le-a fost aplicat un strat de protectie.

Platourile din portelan sunt fabricate dintr-o ceramica dura ce a obtinut dupa calirea in cuptor un strat de glazura reactiva ce le protejeaza de zgarieturi, ciobire. Pot fi folosite la cuptorul clasic sau cu microunde. Igienizarea se face la masina de spalat vase.

Platourile din melamina sunt din ce in ce mai folosite datorita faptului ca sunt foarte rezistente si durabile. Vasele din melamina nu pot fi bagate la cuptorul cu microunde, rezista la temperaturi moderate. Curatarea vaselor dupa utilizare se poate face la masinile industriale de spalat.

Utilizarea platourilor in functie de preparatul culinar servit

Atunci cand alegi sa servesti preparatele culinare pe un platou este foarte important ca acesta sa se potriveasca. Spre exemplu, carnea poate fi servita pe platouri din lemn deoarece se imbina foarte frumos. De asemenea, exista si platouri din portelan sau melamina pe care se pot servi diferite tipuri de mancare.

Beneficiile utilizarii platourilor

In primul rand, platourile ofera posibilitatea de a servi mai multe preparate culinare in acelasi loc. De asemenea, servirea pe platouri de diferite materiale ofera un aspect placut si gustos. Spre exemplu, la un eveniment oamenii servesc foarte mult dintr-un platou cu aperitive.