Portelan si ceramica colorata

Efectueaza o noua cautare pentru produse HoReCa

La categoria aceasta veti gasi colectii de vesela confectionate din portelan si ceramica colorata. Materialele sunt doar de cea mai inalta calitate pentru a asigura cele mai bune produse.

Vesela este aleasa doar de la branduri de renume precum Bonna, Genware, Maastricht, Palmer, Porcelite, Rustico, Seasons, Seltmann, Serax, Tognana si Vista.

Paleta de culori a veselei este una foarte larga si cuprinde foarte multe nuante pline de viata.

Pe langa estetica impresionanta a veselei, aceasta detine o multitudine de beneficii foarte utile industriei de HoReCa.

Datorita temperaturilor ridicate la care au fost create farfuriile, acestea au dobandit o rezistenta uimitoare la zgarieturi, ciobire sau spargere. Acest avantaj este indispensabil locatiilor cu un trafic intens.

Vesela poate fi folosita la cuptorul clasic sau cel cu microunde, fara a fi afectata. Dupa folosire, farfuriile pot fi igienizate cu ajutorul masinilor de spalat vase deoarece s-au efectuat teste care au demonstrat ca detergentii nu le afecteaza.

Culorile interesante pe care le detin farfuriile vor adauga un plus de energie mesei pe care vor fi asezate, oferind o stare de bine datorita frumusetii  si beneficiilor pe care le detin.

Vesela este alegerea perfecta pentru prezentarea si servirea preparatelor culinare in locatiile de HoReCa ce isi doresc sa ofere servicii de calitate. Design-ul inovator al farfuriilor asigura o experienta gastronomica de exceptie.

Piesele colectiilor sunt potrivite pentru alcatuirea unei mese de la cap la coada, adica de la aperitiv pana la desert.

Colectiile de vesela pentru restaurant reprezinta solutia ideala pentru locatii precum baruri, terase, restaurante, puburi, sali de evenimente.