Decoratiuni masa

Suport servetele Infinity 10,5cm FR0471H0000 18%
Suport servetele Infinity 10,5cm FR0471H0000 Decoratiuni masa Stoc: 78
27,00 RON
22,00 RON
Placheta tematica MR&MRS 31%
Placheta tematica MR&MRS Decoratiuni masa Stoc: 9
29,00 RON
20,00 RON
Placheta wedding gold 30%
Placheta wedding gold Decoratiuni masa Stoc: 2
20,00 RON
14,00 RON

In aceasta sectiune veti gasi decoratiuni pentru masa precum recipiente, plachete tematice, caseta chei, fructiera, set mini sevalet, suport lumanare, vas flori si altele.

Dupa cum bine stim, decoratiunile pentru masa sunt foarte importante deoarece ofera un plus meselor din punct de vedere al esteticii. O masa decorata corespunzator va fi intotdeauna placuta si va impresiona.

Pe langa vesela, tacamuri si pahare, decoratiunile de masa sunt indispensabile. Acestea trebuie sa se potriveasca, cu restul produselor si sa fie in ton cu stilul evenimentului.

Decoratiunile pentru masa alese de noi se potrivesc foarte bine in combinatie cu colectiile de vesela alba din aceeasi categorie. Datorita culorilor bine selectionate, decoratiunile si vesela vor construi un design perfect pentru un eveniment precum nunta, botez, zi aniversara.

Este stiut de toata lumea faptul ca detaliile sunt cele mai importante si nu trebuie trecute cu vederea, iar noi tinem cont de acest lucru si am ales decoratiuni de masa simple, dar in acelasi timp foarte elegante si rafinate.

Decoratiunile speciale pentru masa au forme si culori diferite, potrivite pentru orice gust.

Decoratiunile sunt potrivite pentru zonele de HoReCa ce isi doresc sa impresioneze prin detalii bine alese. De asemenea, o parte din decoratiuni pot fi folosite si pentru uz casnic, pentru persoanele ce isi doresc sa isi personalizeze decorul casei.

Decoratiunile pentru masa vor adauga personalitate locatiei.

Va uram spor in alegerea accesoriului potrivit printre decoratiunile noastre, gama este diversificata si cu siguranta veti gasi ceva pe gustul dumneavoastra.